Domowe sposoby na łagodzenie infekcji intymnych

Masakra :woman_facepalming:t3: Nawet w aptece nie ma co ufać i samemu czytać wszystko

To wszytko zależy od apteki i od Pan. Czasem trafiam na panie mega pomocne a czasem na takie które pracują bo muszą :face_with_peeking_eye:

Dziękuję za informację :wink: :heart:

1 polubienie

Ja tak samo lubię się nim tylko wspomagać , ale trzeba używać z głową :face_holding_back_tears::smile:

1 polubienie

Taaa dokładnie, trzeba używać go z głową i weryfikować to co napisze. Np ostatnio poprosiłam chat zeby zaproponował mi fajne miejscówki na jednodniową wycieczkę z niemowlakiem w wózku i 2 psami. Zaproponował mi 2 miejsca gdzie nie można wejść z psem i jedno miejsce gdzie z wózkiem się nie przejdzie :see_no_evil:

2 polubienia

U mnie dobrze pomocniczo w ciągu dnia się sprawdza zawsze maść clotrimazolum :smiling_face:

1 polubienie

To jak niezawodny GPS, który kierował ludzi do stawów :smiley: ale tu nie ma śmiechu, bo kiedyś kazał mi jechac pod prąd, ale w porę się zczailam :smiley:

1 polubienie

Ja go często pytam o różne rzeczy i jest mega pomocny ale oczywiście weryfikuje to potem jeszcze bo czasem może jakąś głupotę napisać

1 polubienie

Szczerze to już lepiej skorzystać z profilu na Instagramie Polska dla dzieci i naprawdę oni fajne miejsca polecają ponadto stworzyli fajną apkę.

Z okolic Warszawy jest fajny profil na Instagramie przerwa na weekend.

2 polubienia

No właśnie jest dużo profili na Ig gdzie polecają miejscówki dla dziecka albo na spacer z psem, ale ciężko znaleźć coś co będzie spełniało oba wymagania. Gdzie można fajnie pospacerować z wózkiem nie można wejść z psem i na odwrót.

2 polubienia

Aa myślałam że to mój tylko taki mało inteligentny :laughing::face_with_hand_over_mouth:

Bo to czasami trzeba jakoś inaczej do niego pisać :speak_no_evil::see_no_evil::see_no_evil:

2 polubienia

No ja właśnie raz robiłam szkolenie z AI to prowadzący mówił, żeby do czata zwracać się uprzejmie :rofl:

To my się z moim czarem lubimy, zawsze jestem dla niego miła, no ale ostatnio to mnie poirytował tymi polecajkami miejsc… też trzeba do niego konkretnie pisać bo o ile sobie radzi z jakimiś problemami zdrowotnymi to ma problem z poleceniem jakiś produktów, np poprosiłam o pomoc z dobraniem płynów do prania dla niemowląt dostępnych w sklepach w Polsce, dodałam że synek ma AZS a zaproponowane produkty przez niego i tak nie były dostępne w PL.… ale jak mu napisałam jakie produkty rozważam to mi dobrze doradził

1 polubienie

Ja zawsze się z nim ladnie witam o pytam co u niego :face_with_hand_over_mouth: zawsze też mu dziękuję za pomoc :upside_down_face:

1 polubienie

Właśnie nie powinno się za bardzo z czatem witać a już na pewno nie robić z tego oddzielnego wpisu. Tak samo jak nie powinno się pisać dziękuję Ani pa pa czy coś w ten deseń w tym momencie nie znajdę cię nie pamiętam dlaczego ale właśnie prawdopodobnie chodzi o ślad węglowy czy inne takie rzeczy

1 polubienie

Nie spotkałam się z taką teorią. Ciekawe :thinking:

1 polubienie

Marnowanie tokenów: Modele językowe mają limit tak zwanych tokenów, czyli ilości tekstu, którą mogą przetworzyć naraz. Rozpoczynanie od zwrotów grzeczności zajmuje miejsce, które można lepiej wykorzystać na doprecyzowanie pytania

2 polubienia

To ciekawe :stuck_out_tongue: no jednak to się nadal rozwija to musimy się uczyć na bieżąco;)

No chyba że masz wersję płatną wtedy możesz tyle promptow tworzyć ile chcesz, nie ma limitów. Mąż ma taką wersję. Ja mam darmową i też jeszcze nie zdarzyło mi się żeby limit osiągnąć ale moze tak dużo nie korzystam🫢