Masakra
Nawet w aptece nie ma co ufać i samemu czytać wszystko
To wszytko zależy od apteki i od Pan. Czasem trafiam na panie mega pomocne a czasem na takie które pracują bo muszą ![]()
Dziękuję za informację
![]()
Ja tak samo lubię się nim tylko wspomagać , ale trzeba używać z głową ![]()
![]()
Taaa dokładnie, trzeba używać go z głową i weryfikować to co napisze. Np ostatnio poprosiłam chat zeby zaproponował mi fajne miejscówki na jednodniową wycieczkę z niemowlakiem w wózku i 2 psami. Zaproponował mi 2 miejsca gdzie nie można wejść z psem i jedno miejsce gdzie z wózkiem się nie przejdzie ![]()
U mnie dobrze pomocniczo w ciągu dnia się sprawdza zawsze maść clotrimazolum ![]()
To jak niezawodny GPS, który kierował ludzi do stawów
ale tu nie ma śmiechu, bo kiedyś kazał mi jechac pod prąd, ale w porę się zczailam ![]()
Ja go często pytam o różne rzeczy i jest mega pomocny ale oczywiście weryfikuje to potem jeszcze bo czasem może jakąś głupotę napisać
Szczerze to już lepiej skorzystać z profilu na Instagramie Polska dla dzieci i naprawdę oni fajne miejsca polecają ponadto stworzyli fajną apkę.
Z okolic Warszawy jest fajny profil na Instagramie przerwa na weekend.
No właśnie jest dużo profili na Ig gdzie polecają miejscówki dla dziecka albo na spacer z psem, ale ciężko znaleźć coś co będzie spełniało oba wymagania. Gdzie można fajnie pospacerować z wózkiem nie można wejść z psem i na odwrót.
Aa myślałam że to mój tylko taki mało inteligentny ![]()
![]()
Bo to czasami trzeba jakoś inaczej do niego pisać ![]()
![]()
![]()
No ja właśnie raz robiłam szkolenie z AI to prowadzący mówił, żeby do czata zwracać się uprzejmie ![]()
To my się z moim czarem lubimy, zawsze jestem dla niego miła, no ale ostatnio to mnie poirytował tymi polecajkami miejsc… też trzeba do niego konkretnie pisać bo o ile sobie radzi z jakimiś problemami zdrowotnymi to ma problem z poleceniem jakiś produktów, np poprosiłam o pomoc z dobraniem płynów do prania dla niemowląt dostępnych w sklepach w Polsce, dodałam że synek ma AZS a zaproponowane produkty przez niego i tak nie były dostępne w PL.… ale jak mu napisałam jakie produkty rozważam to mi dobrze doradził
Ja zawsze się z nim ladnie witam o pytam co u niego
zawsze też mu dziękuję za pomoc ![]()
Właśnie nie powinno się za bardzo z czatem witać a już na pewno nie robić z tego oddzielnego wpisu. Tak samo jak nie powinno się pisać dziękuję Ani pa pa czy coś w ten deseń w tym momencie nie znajdę cię nie pamiętam dlaczego ale właśnie prawdopodobnie chodzi o ślad węglowy czy inne takie rzeczy
Nie spotkałam się z taką teorią. Ciekawe ![]()
Marnowanie tokenów: Modele językowe mają limit tak zwanych tokenów, czyli ilości tekstu, którą mogą przetworzyć naraz. Rozpoczynanie od zwrotów grzeczności zajmuje miejsce, które można lepiej wykorzystać na doprecyzowanie pytania
To ciekawe
no jednak to się nadal rozwija to musimy się uczyć na bieżąco;)
No chyba że masz wersję płatną wtedy możesz tyle promptow tworzyć ile chcesz, nie ma limitów. Mąż ma taką wersję. Ja mam darmową i też jeszcze nie zdarzyło mi się żeby limit osiągnąć ale moze tak dużo nie korzystam🫢