Na szczęście, już się tutaj trochę uspokoiło… bo na koniec miesiąca, było strasznie dużo tych wiadomości
O tak dziś wchodzę i widzę jest spokojniej i fajniej się piszę
takie forum mi się podoba ![]()
nie powiem chaos był tu straszny ![]()
Oj tak, ale to chyba tylko spokój do czasu ogłoszenia kolejnych nagród ![]()
A mi się wydaje, że każda z nas chce dodać coś od siebie - i jak się zbierze 10/20 dziewczyn i każda napisze wiadomość w danym wątku a potem jeszcze odpisuję innym to liczba wiadomości może być przytłaczająca, zwłaszcza jak ktoś nie zagląda tu co godzinę
Ale czy to coś złego? (O ile nie jest to odpisywanie żeby odpisać czy notoryczny spam) każda może dodać swoje trzy grosze i dobrze, że forum żyje
nie wiem, może macie rację, że to efekt nagród, ale sądzę też, że jest tu teraz ciszej ze względu na to że mamy świąteczny weekend i nie każdy chce/ma możliwość spędzać go na forum ![]()
Też to zauważyłam i pewnie też tak się okazać może ![]()
Haha no to napewno i znów się zacznie ![]()
@Wesola95 oczywiście że to normalne i to nic złego jeśli tak jak mowisz nie zacznie się spamowanie .ale przyznasz że lepiej się pisze kiedy jest spokojnie latwiej wtedy się połapać i żadne fajne porady i informacje nie ominie się bo szczerze powiem kiedy wejdę i widzę po moim wpisie 100 odpowiedzi to wszystkich nie odczytam do końca zazwyczaj zaczynam czytać od odpowiedzi na mój komentarz.
No tak, jasne to oczywiste ale nie mamy na to wpływu
Ok jeszcze przy aktywnych 20/30 użytkowniczkach jest to w miarę osiągalne, ale forum jest dostępne dla każdego więc jak pewnego dnia będzie nas tu 50 aktywnych czy więcej to to jest nieuniknione
trzeba się przyzwyczajać i skupić na wątkach gdzie faktycznie ma się coś do dodania.
Dokładnie tak im więcej osób, tym trudniej utrzymać porządek w dyskusji ale to też znak, że forum żyje i przyciąga nowych
Z czasem pewnie samo się to trochę ułoży każdy znajdzie swoje tematy i osoby z którymi mu się dobrze rozmawia.
Oczywiście , fajnie że panuje tu jeszcze kultura treści, każdy dla każdego jest miły chociaż zdążają się wyjątki… ale myślę że i te osoby się w koncu dostosują ![]()
Fajnie że dochodzą tu nowe osoby bo to są też nowe historie, nowe pomysły, doswiadczenia
ja też byłam nowa i widziałam niektórzy pisały tak jakby z złoscią na to że znów wiele nowych przyszło że robią zamieszanie , żewczesniej było spokojniej …ale tak naprawdę każda z nas tu kiedyś była nowa ![]()
myślę że to trochę złości że jest większa konkurencja
Ważne, że jest tu pozytywnie i że każdy może się włączyć do rozmowy bez stresu ![]()
Dokładnie to najważniejsze, miejmy nadzieję że się to nie popsuje ta fajna atmosfera.1😊
Dokładnie, wtedy bardzo miło się tu wraca ![]()
Oczywiście , tym bardziej w te długie jesienne wieczory , czlowiek nawet z nudów tu zagląda ![]()
Ja zaglądam przy każdym karmieniu piersią , o ile nie przysypiam ![]()
Hahah no mi przy katmieniu trudno zaglądać tutaj . Ja bardziej jak synka próbuje uśpić na rękach i go lulam ciągle a głównie jak leży u mniena brzuchu i śpi
tak slodko aż szkoda mi go odkładać ![]()
@Patrycjaw25
ja korzystam kiedy muszę lezec niestety wiec umila mi to czas
mam nadzieję że po porodzie chociaz na drzemce dzieci bede wstanie lub maluszek będzie na tyle spokojny ze mi da ![]()
Hahah no dokładnie mozna w tedy sobie poczytać co tam dziewczyny piszą
ja synka odłożyłam do łóżeczka i słyszę jak się wierci ale liczę że pójdzie spać ![]()
córka usnęła i jeśli będzie spać to i ja się na spokojnie położę chociaż za pół godziny pora karmienia i ciekawa jestem czy jest sens się kłaść spać ![]()
![]()