Obchodzicie dzień chłopaka? Jak tak to co kupujecie swoim chłopakom? Ja totalnie o tym zapomniałam w tym roku i nie mam pojęcia co na ostatnią chwilę skombinować. Jutro akurat mam okazję wybrać się do miasta więc tak myślę co tu kupić
Ja już co prawda nie mam chłopaka tylko męża i teraz w tym roku aktualnie syna .Natomiast ten dzień pasuje tak ogólnie uczcic to są moje chłopaki i będę musiała właśnie tak symbolicznie małemu kupić dzisiaj jakiś drobiazg żeby czuć się dobrze że uczciłam go w tym dniu. Natomiast Mężowi pewnie kupię czekoladę dla osłodzenie atmosfery trochę wczoraj mnie zdenerwował i lekko się wieczorem poprztykalismyliśmy jak zwykle o małą pierdolę ale byłoby nieważne natomiast tak symbolicznie będziemy obchodzić ten ich dzień ja w sobotę mam moje urodziny więc może kupię na wieczór jakiś Piccolo i wzniesiemy toast z okazji tych naszych dni
Ogólnie to ten dzień obchodzimy od kilku lat.zawsze są.to drobnostki,kosmetyki,ubranie
Natomiast mi ten dzień kojarzy się z narodzinami córki i to głównie jej dzień.
Ja zawsze kupuje jakis skromny prezent, dla mojego kupiłam czekoladki i kabel który akurat miał sobie kupić więc wykorzystałam sytuację :) on łączy połączą różne głośniki więc dla niego super prezent. A mój młody akurat uwielbia bajke Fernando i kupiłam mu byki z collecty i był zachwycony :)
Obchodzę ale to kupujemy sobie zarówno na dzień kobiet jak i mężczyzny czy chłopaka drobnostki lub poprostu robimy sobie coś dobrego do zjedzenia jakiś wymyślony deser, babeczki itp.
ja męza zapytałam co Mu kupić powiedział ze woli pieniążki wiec daje mu 50 zł do koperty sobie włoży i bedzie zbierał na swoje wydatki ;p
ja swojemu alkohol kupiłąm i wieczorem cos tam sie wymysli
u nas czekolada sie sprawdziła i wystarczyło
Mój mąż dostał szyszkę i był zadowolony bo je lubi
Ja nic nie kupiłam bo ja mam mężczyznę :D
Anulka w każdym mężczyźnie zawsze jest trochę chłopaka.
U nas symbolicznie ptasie mleczko
Mój dostał swoje ulubione perfumy w małym flakoniku, by miał w samochodzie 😁
U mnie praktyczne czyli koszulka, bielizna i kosmetyki do brody :D
O też super pomysł
praktyczne prezenty są najlepsze, i to zazwyczaj to czego brakuje na bieżąco:D
Idziemka dokładnie praktyczne prezenty zawsze są najlepsze bo przydaje się
Dlatego lepiej takie kupować, bo po co komuś cos co nigdy nie użyje