Dzień Dziecka 2026

Drogie mamy, z okazji Dnia Dziecka składamy wszystkim maluszkom najserdeczniejsze życzenia!

Z tej okazji życzymy dużo zdrowia, mnóstwo beztroskich chwil, nieustannych powodów do szerokiego uśmiechu i spełnienia wszystkich marzeń!

Szczęśliwego Dnia Dziecka :tulip::heart:
Mamy z Canpolu

8 polubień

Dziękujemy bardzo :heart: u nas w tym roku pierwszy dzień dziecka :grin: i tak jakoś inaczek kiedy to ja mogę mojemu dziecku złożyć życzenia a jednoczesnie dostaje je od moich rodziców :grin:

Dziękuję w imieniu córek :star_struck::star_struck::star_struck: dziś na polku starsza polatała , nawet do domu nie chciała isc :roll_eyes::roll_eyes: a młodsza spała jak dzik :slight_smile: dzien dziecka w sumie dzis mają taki że zabawki fruwaja po całym domu :grin::grin::grin::grin:

Bardzo dziękujemy! :two_hearts:
Nasza Baby Girl jeszcze świętuje Dzień Dziecka w wersji prenatalnej - z brzuszka przesyła uśmiechy i serdeczne podziękowania! 🩷🤰

dziekuje bardzo w imieniu synowu nas to 3 dzien dziecka i pierwszy😍
Oni postanowili dzien dziecka świętować z nadprzyrodzonymi silami🤣

A bardzo dziękujemy w imieniu swoim i dzieci.

Wszystkiego najlepszego także dla redakcji póki jakby nie patrzeć każdy z nas jest dzieckiem i bardzo ważne jest zwłaszcza w taki dzień pielęgnować swoje wewnętrzne dziecko :heart::heart::heart:

Dziękujemy za piękne życzenia! :tulip::heart:

Wszystkim dzieciom życzę mnóstwa radości, zdrowia, uśmiechu każdego dnia i wielu wspaniałych przygód. Niech dzieciństwo będzie pełne beztroski, miłości i niezapomnianych chwil. :blush:

Również wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka dla całego Teamu @CanpolBabies_Redakcja ! :two_hearts::tulip: i dla wszystkich nas wkoncu każdy z nas ma w sobie odrobinę dziecka :heart:

Bardzo serdecznie dziekujemy a także w imieniu naszych dzieci :smiling_face_with_three_hearts:
A że wszyscy jesteśmy czyimiś dziećmi to również dla was @CanpolBabies_Redakcja życzę wszystkiego co najlepsze, i mnustwo radości na codzień :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::candy::candy:

Dzięki redakcjo :wink: wszystkim mamom i ich maluszkom - wszystkiego dobrego :heart:

Dziekuje bardzo rowniez zycze wszystkim szczesliwego Dnia dziecka :wink:

Niemoglam sie doczekac tego dnia , marzylam o byciu mamą i to marzenie sie spelniło , teraz chce aby kazdy dzien wygladal jak mini świeto ! Bardzo wzrusza mnie ten dzien , jest naladowany emocjonalnie na maxa :heart: ogromnie dziekujemy za zyczenia i my zyczymy wszytskim maluszom zdrowka ! Radosci z kazdej najmniejszej rzeczy i usmiechu przez wszytskie 365 dni w roku :heart: celebrujmy to piekne swieto

1 polubienie

Dziękuję i również wszystkim Życzę cudownego dnia bo wszyscy jesteśmy dziećmi :kiss:

1 polubienie

Dziękuję i tego samego życzę wszystkim dzieciaczka mam z forum i z redakcji @CanpolBabies_Redakcja :smiling_face_with_three_hearts:

No ja chciałam pójść z małym do żłobka bo miały tam być różne atrakcje ale niestety jelitówką nas uziemiła. Ja się jeszcze trzymam ale dziś już mąż się źle czuję. Więc ten dzień dziecko średnio nam mija.

1 polubienie

Dziękujemy! :slight_smile: u nas pierwszy dzień dziecka naszego syna jak już gdzieś pisałam przyszedł na świat wcześniej bo nie chciał żeby ominął go w tym roku prezent z okazji dnia dziecka :slight_smile:

2 polubienia

Dziękujemy :smiling_face_with_three_hearts::heart:
Rośnijcie zdrowo wszystkie Dzieciaczki :heart:

1 polubienie

Baaaardzo dziękujemy :smiling_face_with_three_hearts: niech to wszystko się spełni :smiling_face_with_three_hearts: a nasz Dzień Dziecka wyjątkowy, bo pierwszy wspólny i jestem nim bardzo wzruszona! :heart_eyes::heart_eyes::face_holding_back_tears::heart:

Wszystkim składam najlepsze życzenia! :smiling_face_with_three_hearts: Małym jak i dużym dzieciom :star_struck::heart:

1 polubienie

Dziękujemy bardzo za piękne życzenia❤️ Wszystkim Mamom i dzieciom również życzę wszystkiego dobrego

1 polubienie

Bardzo dziękujemy!
Uwielbiam Dzień Dziecka :smile:

1 polubienie

Dziękuję w imieniu dzieci i dzieciaczków całej załogi Canpol również życzę beztroskich dni i wiele uśmiechu :blush:

Wspaniałe uczucie :heart_eyes: :heart: