Dzień Mamy 2026!

Drogie mamy, to dzisiaj właśnie jest Wasz Dzień! Życzymy Wam ogromnej satysfakcji i dumy z pracy, którą każdego dnia wkładacie w opiekę, wychowywanie i czuwanie nad Waszym maleństwem. Macierzyństwo to wymagająca, ale i piękna droga, która jest pełna wzruszeń, momentów zwątpienia i ogromnej radości. Życzymy Wam, żeby ta droga codziennie dawała Wam powód do uśmiechu :heart: Pamiętajcie, że jesteście wyjątkowe i wspaniałe!

Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Mamy :tulip:
Mamy z Canpolu

8 polubień

Bardzo dziękuję :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:
Jako mama CanPolka czuję zaszczyt bycia częścią mamowego forum jak i tego, że mam dwie zdrowe córki :white_heart::white_heart::heart_eyes:

Dla Was Mamy z @CanpolBabies_Redakcja również życzę dalszych sukcesów w macierzynstwie oraz w pracy zawodowej :white_heart::white_heart::white_heart:

Dziękuję :heart::heart::heart:
Mój pierwszy dzień mamy z bobasem w brzuszku , a kolejny taki dzień spędzę jak już będzie ze mną :hatching_chick::hatching_chick:

1 polubienie

Dziękuję bardzo :heart: :heart:

:heart::heart::heart:

1 polubienie

Oooo nie wiedziałam, że dany kwiat ma swój przydział w tym temacie :white_heart::white_heart::white_heart:

Wszystkiego najlepszego :gift::bouquet::smiling_face_with_three_hearts:

Dziękuję bardzo za piękne życzenia :heart: Wszystkiego najlepszego dla wszystkich Mam :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Dziękuję i dla Was kochane również wszystkiego co najpiękniejsze :smiling_face_with_three_hearts: to mój pierwszy dzień z synkiem obok :smiling_face_with_three_hearts: piękny dzień i jaki wzruszający :face_holding_back_tears:

Dziękuję @CanpolBabies_Redakcja :smiling_face_with_three_hearts: uwielbiam ten dzień świętuję go jako mama i córka mojej mamy :smiling_face_with_three_hearts: dziękuję i również życzę wszystkim mamom wszytkiego co najlepsze bo w każdej z nas jest super moc :smiling_face_with_three_hearts: my mamy jesteśmy wyjątkowe i nigdy nie zapominajmy że jest w nas ogromna siła​:heart:

6 polubień

Dziękujemy! Mój pierwszy Dzień Mamy jeszcze przede mną, ale założyłam że córeczka składa mi życzenia poprzez kopniaki :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Dziękuję bardzo :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: i wszystkim mamom nie tylko z @CanpolBabies_Redakcja ale wszystkim które pracują w tej marce życzę tego samego :smiling_face_with_three_hearts:

Bardzo dziękujemy redakcjo za miłe słowa. :heart::heart::heart::heart:

Bardzo dziekuje za życzenia. Życzę też wszystkim mama w @CanpolBabies_Redakcja dużo zdrówka, uśmiechu i dumy z dzieciaczków

Dziękuję :heart: i dla Was mamy z Canpola też życzę wszystkiego najlepszego 🩷
I dla wszystkim Mamusi z forum , jesteście super :sparkling_heart:

Pięknie dziękujemy :smiling_face_with_three_hearts::bouquet:

Dla wszystkich Mam z Canpolowej Redakcji oraz forum wszystkiego co najwspanialsze 🩵🩵

Wszystkiego najlepszego, dużo uśmiechu i jeszcze więcej cierpliwości 🩷

Wyjatkowo mnie rozbawil ten mem, bo wlasnie dzisiaj mialam taka sytuacje :slight_smile:
Drogie Mamy, wszystkiego cudownego :heart: i cieplej kawy :heart:

1 polubienie

Bardzo dziękujemy ! :sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:

Przepieknie dziekuje :heart:
Drogie mamy Canpolki , drogie mamy @CanpolBabies_Redakcja mam nadzieje , ze wasz “dzien mamy” byl dzis naprawde niesamowity i pelen magii . Ja chcialabym wam zyczyc , abyscie nie tylko dzis pamietaly , ze jest ktos dla kogo jestesmy najpiekniejsze , najmadrzejsze i najpotrzebniejsze :smiling_face_with_three_hearts: ze jest ktos , dla kogo jestesmy ogromnym autorytetem :heart:
Zycze nam abysmy nigdy nie musialy sie martwic o zdrowie naszych maluszkow ani o nasze . I samych cudownych wspolnych chwil :heart:

1 polubienie