Dzień mamy!

aneczka ważne że wszystko jest w porządku 

Beata dokładnie :) PESEL mamy fajny za to ;) początek 212525

no tak bardzo fajne numerki :D 

łatwy do zapamiętania 

ja jak byłam jeszcze w ciąży to kupiłam mężowi na dzień taty koszulkę z napisem ”boss” i Do kompletu body dla synka z napisem „big boss” 😇

Beata oba numery PESEL córek mam łatwe. Ze zapamiętałam od razu. Daty urodzenia wiadomo że inne ale końcówka te same liczby tylko dwie środkowe w innej kolejności

to super

U mnie też mają łatwe pesele ;)) 

Trzeba się cieszyć :) 

Teraz są trochę inne niż były kiedyś 

u mnie też są ławtwe nr pesele 

A co polecicie opdarowac mamie? Nie nosi biżuterii, kosmetyki odpadają

Hipe a może jakaś książka, torebka, apaszka, świeczka, kawa i ciasto w ulubionej restauracji? Wszystko zależy od tego co lubi twoja mama :) 

Może perfumy? Moja Mama się nie maluje ale bardzo ładnie zawsze pachnie 

w tamtym roku kupiłam puzzle i ułożone włożyłam w antyramę i Mama dostała obraz 

portfel, torebka, kwiatek doniczkowy 

Polecam również przejrzeć sobie ceramikę Bolesławiecką:

https://andyceramika.pl/czajniki

Jest ona ręcznie malowana w pracowniach w Bolesławcu. 

A może czekoladki z Karamelo? Mają bardzo ładne zestawy? 

Wszystko też zależy od kwoty i możliwości czy damy radę osobiście czy np poczta kwiatową ;)

Nie wiem czy temat gdzieś był poruszany więc odświeżam

dziewczyny co kupujecie na dzień mamy? Macie jakieś pomysły ?

@Patrycjaw25 Ja juz troche o tym myslalam, i jedyne na cl wpadlam to to , ze w tym roku chcialabym kupic mamie jakis prezent , ktory jej sie przyda . Tak zeby ten podarek byl po prostu czyms co wykorzysta i tak pierwsza moja mysl to byl voutcher na masaz albo na jakis fajny zabieg kosmetyczny . Takie przyjemne z pozytecznym

1 polubienie

Oo świetny pomysł, sama chciałam taki prezent mamie dać już kiedyś ale moja mama jest z tych co nie chodzą po takich salonach i wstydliwa jest , kiedyś dałam jej voucher do salonu w ktorym pracowałam i nie przyszła :see_no_evil:
Ja myślę nad kubkiem z ceramiki bolesławieckiej z napisem mama

W sobotę mam zamiar wyruszyć do Bolesławca do sklepu z ceramiką i może jeszcze nie będzie wykupione :sweat_smile: ja w środę wyruszam do mamy wiec prezent dostanie trochę wcześniej :blush:

Moja mama ostatnio jak zobaczyła kapelusz mojego syna stwierdziła że chce taki sam na działkę :joy: a młody miał taki lniany kapelusik wędkarski więc nie wiem czy ja znajdę jej taki sam damski :sweat_smile: