aneczka ważne że wszystko jest w porządku
Beata dokładnie :) PESEL mamy fajny za to ;) początek 212525
no tak bardzo fajne numerki :D
łatwy do zapamiętania
ja jak byłam jeszcze w ciąży to kupiłam mężowi na dzień taty koszulkę z napisem ”boss” i Do kompletu body dla synka z napisem „big boss” 😇
Beata oba numery PESEL córek mam łatwe. Ze zapamiętałam od razu. Daty urodzenia wiadomo że inne ale końcówka te same liczby tylko dwie środkowe w innej kolejności
to super
U mnie też mają łatwe pesele ;))
Trzeba się cieszyć :)
Teraz są trochę inne niż były kiedyś
u mnie też są ławtwe nr pesele
A co polecicie opdarowac mamie? Nie nosi biżuterii, kosmetyki odpadają
Hipe a może jakaś książka, torebka, apaszka, świeczka, kawa i ciasto w ulubionej restauracji? Wszystko zależy od tego co lubi twoja mama :)
Może perfumy? Moja Mama się nie maluje ale bardzo ładnie zawsze pachnie
w tamtym roku kupiłam puzzle i ułożone włożyłam w antyramę i Mama dostała obraz
portfel, torebka, kwiatek doniczkowy
Polecam również przejrzeć sobie ceramikę Bolesławiecką:
https://andyceramika.pl/czajniki
Jest ona ręcznie malowana w pracowniach w Bolesławcu.
A może czekoladki z Karamelo? Mają bardzo ładne zestawy?
Wszystko też zależy od kwoty i możliwości czy damy radę osobiście czy np poczta kwiatową ;)
Nie wiem czy temat gdzieś był poruszany więc odświeżam
dziewczyny co kupujecie na dzień mamy? Macie jakieś pomysły ?
@Patrycjaw25 Ja juz troche o tym myslalam, i jedyne na cl wpadlam to to , ze w tym roku chcialabym kupic mamie jakis prezent , ktory jej sie przyda . Tak zeby ten podarek byl po prostu czyms co wykorzysta i tak pierwsza moja mysl to byl voutcher na masaz albo na jakis fajny zabieg kosmetyczny . Takie przyjemne z pozytecznym
Oo świetny pomysł, sama chciałam taki prezent mamie dać już kiedyś ale moja mama jest z tych co nie chodzą po takich salonach i wstydliwa jest , kiedyś dałam jej voucher do salonu w ktorym pracowałam i nie przyszła ![]()
Ja myślę nad kubkiem z ceramiki bolesławieckiej z napisem mama
W sobotę mam zamiar wyruszyć do Bolesławca do sklepu z ceramiką i może jeszcze nie będzie wykupione
Moja mama ostatnio jak zobaczyła kapelusz mojego syna stwierdziła że chce taki sam na działkę
a młody miał taki lniany kapelusik wędkarski więc nie wiem czy ja znajdę jej taki sam damski ![]()