Każdy ma różne smaki w ciąży
wcześniej piłam tylko gazowaną a teraz się nie tknę ![]()
![]()
Taaak, to prawda. I smaki się też mega zmieniają w ogóle w trakcie życia. Ja kiedyś niebjadlam sushi, teraz uwielbiam, ale nadal nie z surowymi elementami ![]()
Oo taak ! Ja mam tak z krewetkami i oliwkami wczesniej bym sie tego nie tknęła a teraz ![]()
![]()
Uwielbiam i tak samo sushi.
Ale nadal nie zjem ryżu na słodko czy pierogów na słodko.
Oo
to ja uwielbiam ryż z jabłkiem na ciepło i pierogi z jagodam ![]()
![]()
Ja do tego jeszcze uwielbiam pierogi z truskawkami i ryż z mango (mango sticky rice)
Kusiło mnie to zrobić , sama robisz czy jesz
Gdzieś na mieście? Ten ryż x mango ?
Mi zaraz po porodzie mama robiła ryż z jabłkiem
. Co ciekawe przed ciążą bym nie tknęła a w ciąży i po polubiłam ![]()
Ooo o arbuzie nie pomyślałam, żeby włożyć , zawsze cytryna i pomarańcz . I tylko woda niegazowana , nie lubię gazowanej , chyba że jest mega gorąco i chce m Isię bardzo pić to wtedy wypije gazowaną. @karolina27034 oo ja lubię ryż z cynamonem i cukrem
![]()
Arbuz pasuje i do gazowanej i niegazowanej, nada ci fajny posmak. Tak samo truskawki, ale truskawek zawsze mi trochę szkoda ![]()
Ja czasami robię sobie lemoniadę, blenduje arbuza, dodaje mięty, sok z cytryny czy limonki, kostki lodu i dolewam wody ![]()
![]()
Zapiszę sobie na później, przyda się jak będą upały ![]()
Pyszne są lemoniady z arbuza
Ja chyba nigdy nie piłam
Taaak! No i tu mozesz dodać też co ci się podoba. Ja jak chciałam bardziej kwaskowa, to wrzucałam całe cytryny, bez skórki i blendowalam. Jak chciałam słodsza, to dokładałam truskawkę, czy malinę i też blendowalam.
Fajny napój, jak się chce coś słodkiego, a niekoniecznie słodzonego
Też będę musiała spróbować. Do tej pory robiłam tylko tradycyjnie z cytryn ![]()
Też lubię naturalne dodatki wody , nie przełknę tych słodkich .
od kad pije więcej wody to i soki mi nie wchodzą , jedynie świeżo wyciskane to tak
Ja prędzej mam czasem ochotę na napój gazowany niż sok lub napój owocowy a i tak biorę zawsze te wersje zero. Lub piwo ![]()
Ja mam tak samo ! Tak polubiłam zwykła nie gazowaną wodę czasem z cytryną ale rzadko , to nie mam ochoty na te wszystkie słodkie wody
Ja za to tylko z gazem ale to tylko takim delikatnym