Dziwne że te smaki w ciąży się tak zmieniają ![]()
![]()
Ja tam miałam ze słodkimi obiadami. Nie lubiłam naleśników na słodko czy ryżu z jabłkami a w ciąży wcinałam jak nigdy ![]()
Ja się bałam że w ciąży będę miała ochotę na pomidora, ale na szczęście nadal nie lubię
a nawet mam wrażenie że jeszcze bardziej mnie brzydzą ![]()
Zastanawiałam się czy mamy nową osobę przez chwilę ale skapnęłam się że zmieniałaś avatar ![]()
Hahah co to za moda na zmianę wizerunku
tu nowe zdjęcie tu nazwa tu coś innego zmieniają ![]()
![]()
No faktycznie zmiany są w modzie teraz haha. Idę za trendem ![]()
Właśnie chciałam zmienić nazwę ale nie umiem to chociaż zdjęcie dodałam ![]()
![]()
Jak chcesz zmienić nazwę to musisz pisać bezpośrednio do redakcji ![]()
A to chyba aż tak mi nie zależy ![]()
@karolina27034 bardzo dziwne ale to też dlatego że wode trzeba taka pić i na początku nie wiedziałam jak to przetrwam a teraz to normalnie tyle wchodzi. Co się nie robi dla maluszka ![]()
@mamuska357 a to ja takie rzeczy lubię
mój nie za bardzo więc rzadko robię , bardziej pod niego . Chyba że go nie ma to już robię pod siebie ![]()
![]()
Też tak myślałam ostatnio , już ostatnio miałam pisać czy mamy nowe osoby ![]()
szybko można zauważyć takie rzeczy
Może zmienię i ja wkoncu haha
Ooo to nie wiedziałam, chyba muszę też zmienić bo już nie jestem tylko mama Kacperka ![]()
![]()
Mój mąż to tylko mięso toleruje
i w sumie ja
też tak kiedyś miałam
ale mi się pozmieniało. Nie ma dnia od jakiegoś czasu żebym nie zjadła chałki z masełkiem
Mój to samo , na obiad mięso w każdej postaci musi być. Jak nie ma mięsa to on nie jest pojedziemy .Ja właśnie nie mam tak , nigdy nie miałam . Teraz nawet wydaje mi się że jeszcze rzadzej jem . W ciąży strasznie mi zbrzydło ![]()
Zup nie lubi a ja tak , dużo mamy takich sprzeciwnosci i ciężko mi gotować . Ale dostosowuje się do niego . A pod siebie jak go nie ma
synek będzie większy będziemy gotować pod niego , chyba że nie prędko będzie jadł obiadki ![]()
No to mój zupy lubi ale jak ma zjeść owoc czy warzywo to najbardziej lubi szynkę😅
To ja w takie upały jak były Nie jestem w stanie wziąć mięsa do ust. Mam catering dietetyczny i oczywiście nie jadłam żadnego obiadu przez ten tydzień bo miałam za każdym razem mięso bo ja lubię mięso ale w taką pogodę nie ma mój mąż dojadał za mnie posiłki
To szkoda , że nie mogłaś sobie wybrać dań do cateringu . Bo czasem tak jest , że się dzień wcześniej wybiera co się chce .
Wiesz co mogę wybierać zdania ale z 2-3 dniowym wyprzedzeniem. A mogę wybierać dania spośród pięciu i szczerze żadne mi nie odpowiada w danym momencie jak jest gorąco bo mi najlepiej wchodzi tylko i wyłącznie sushi
Coś w tym jest , bo nie przypominam sobie żebym w tych upałach gotowała do jedzenie coś ultra mięsnego
tak to było leczo , jakieś zupki jedynie to kurczak szarpany ale nawaliłam tyle dodatków że nie było czuć że to kurczak ![]()