Dzień Taty

Drodzy Tatusiowie,

życzymy Wam pięknego dnia i dużo radości z tacierzyństwa.:)

Pozdrawiamy serdecznie,

Mamy_Canpolu

Dziękujemy ☺

Dziękujemy ;))

Dziękujemy w imieniu naszego taty :)

Dzień tatuśka 

Tatuś dziękuje 😇

Mój mąż miał wczoraj wolnego :) z okazji dnia taty dzieci były chyba bardziej zadowolone niż tata :D  Synek dał tatusiowi wycisk hihi :)

Anulka to tatus na bank zadowolony 😀

Dziękujemy 

Anulka same rarytasy,dzien na pewno udany...U mnie najwieksze wzruszenie to zawsze laurki...

Ja "pomoglam" mojej 8 miesiecznej corce zrobix laurke dla taty :D choć na codzien moj partner nie jest zbyt wylewny jeśli chodzi o uczucia to widac byko ze sie wzruszył :) 

Raz w roku można poszaleć :D 

Anulka to mieliście ucztę  ☺

U nas tylko czekolada, jeszcze syn zaczął krzyczeć bo mu powiedziałam, żeby tacie dał. A on sam chciał zjeść. Nie dał tacie, rzucał się po podłodze, wiec jak ja mu ją przekazałam to mąż musiał od razu otwierać i częstować syna :D

Ja stworzyłam laurki, kupiłam bluzę i zrobiłam tematyczne zdjęcia :)

U nas Dzien taty byl dzień wcześniej bo przyszla szybciej paczka do paczkomatu i corka nie mogła wytrzymać i złożyła zyczenia i dala prezent 22 :) Maz byl zachwycony koszulka John Deere, prezent trafiony :)

Darulka czyżby maz zapalony rolnik???u mnie też jak sezon to syna i męża nie zobaczysz w domu

U mnie prezent też wcześniej przyszedł i zrobiliśmy ale czekaliśmy do 23 czerwca

u nas symbolicznie słodkości dla taty :)

W tym roku tata dostał kubek ze zdjęciem na którym jest on z córką, z napisem ,,Dobrze, że jesteś Tatusiu"- piekne kubki były właśnie ze strony Empikfoto.

mamaninki1 super napis ;)