Edukacyjne zabawki za darmo

U nas jakoś blisko nie ma kasztanowca. Trzeba autobusem podjechać żeby coś nazbierać 

u nas w tym roku takie drobne są kasztany u Was też ?

U nas jest sporo kasztanowców w tym roku nie wiem jakie są bo mało wychodze ale w poprzednich latach to widziLam ze tw drzewa chyba chorują nie są takie jak kiedys potężne i okazałe z kasztanami roznie bywalo vo na osiedlu sporo chętnych do zbierania tych duzych i małych;)

A co do tych zabawek jeszcze to wczoraj dostałem przesyłkę kurier przyniósł w bardzo fajnym kartonie oczywiście po rozpakowaniu mojemu synkowi najbardziej spodobał się ten karton tata gdy wieczór przyszedł z pracy od razu narysował mu na bokach kartonu koła oczy z przodu co bardzo mnie rozbawiło ale było takie słodkie i fajne Zrobił mu taki super samochód z oczkami szyby no bokach uśmiech z przod i maly jeździ po całym domu kartonem raczkuje popycha karton wstaje przy nim i ma takiej super kartonowy samochód z którego cieszy się bardziej niż z zabawek które leżą tak naprawdę rozrzucone po kątach bo dzieci taka jest prawda że najbardziej cieszą się właśnie z takich zabawek które zrobimy im sami i stworzone są z niczego

Wyczytałam że dac kasztanowca na.gaze.jak fasolę i podobno puści kiełki i zasądzić ale.moj pleśnieje zamiast puszczać korzonki.Xhxe.zasadzic w.okolixy kilka i chyba nic z tego nie będzie.

Pina zdecydowanie dzieci wola takie nieoczywiste zabawki

takie zabawki zrobione samemu z dzieckiem sa najlepszymi zabawkami i super spedzonym czasem z dziećmi<3

U nas kasztanów codziennie przybywa:) po drodze do domu rosną i za każdym razem trzeba pozbierać bo ciągle mało:)

Donive poszukaj moze na ointerescie lub YouTube tam na wszystko maja sposób wkoncu jak te kasztany musza puścić korzenie ,)

U nas córka też uwielbia się bawić kartonami, czasami wchodzi i wychodzi z nich non stop 

Miska pyska u mnie to samo. Jak coś zamawiam to nawet tego nie wyrzucam odrazu tych zostawiam . Małe tego, dzięki temu moja córka nauczyła się siadać a był z tym problem i chodziliśmy do fizjo ! Pewnego dnia odepchnęła się od kartonu i już siada jak ta lala :D 

U nas karton już mniej daje radości folie bąbelkowe teraz na topie 

U nas cały czas to jest frajda 

U nas wszelakie foliowe opakowania są w centrum uwagi i pudełka do otwierania i zamykania

Paula masz rację takie pudełka w szczególności te które można otwierać i zamykać są najlepsze ja sama mojemu synkowi ostatnio dałam do zabawy kilka pudełeczek po lodach. Dałam mu też takie pudełko w którym trzymaliśmy do tej pory chusteczki nawilżane dla niego to jest świetna zabawa potrafi siedzieć naprawdę dość długo zająć się sam z sobą i rozpracowywac te pudełeczka otwiera zamyka próbuję kombinuje to pudełko na chusteczki też bardzo go interesuje bo zamyka klapkę potem naciska paluszkiem klapka sama się otwiera widać że bardzo go to ciekawi 

U nas wygrywa paczka chusteczek, bo szeleści, lub czysta pielucha :D 

Do nas dziś dotarła mata wodna jestem zadowolona z zakupu misio obserwuję co się na niej dzieje myślę że za około 3 tygodnie będzie sam naciskal poruszajace się elementy �

U nas dokładnie to samo i nic innego do szczęścia nie jest potrzebne 

MamaHeli o tak paczka chusteczek najlepsza zabawa. Raz córka przez ok 1.5h ja męczyła i był spokój 

Moja córka też lubi się bawić chusteczkami i szarpać je na drobny mak . Co tam bałagan , najważniejsza jest dobra zabawa i radość dziecka :D 

O tak dziewczyny macie rację paczka z chusteczkami higienicznymi zawsze jest na topie tak samo chusteczki nawilżane to jest zawsze coś czym jestem w stanie zająć dziecko aby chwilę się pobawiło ale też jeżeli chodzi o takie trudniejsze zmiany pampersa to takie paczki z chusteczkami potrafią na chwilę zrobic robotę jak chodzi o ruchliwego maluszka