Hej. Czy są tu posiadaczki ekspresu do mleka modyfikowanego canpol? Jak o niego dbacie? Czyścicie octem? Raz w miesiacu? Wczoraj przyszedl do mnie zamowiony ekspres. Wczesniej mialam babybrezza ale nie zdarzylam go uzyc tak szybko sie zepsul (kupilam uzywany nie polecam) ogolnie bedzie uzywany tylko raz dziennie w nocy na obecna chwile bo w trakcje dnia syn jest na moim mleku, w nocy ciezko mi przewidziec o ktorej wstanie na karmienie wiec dostaje porcje modyfikowane mleka. Zreszta zaraz mija 8 miesiac KPI i powoli koncze. Lejek po ilu zrobionych porcjach trzeba czyscic?
NOWOŚĆ! Ekspres do mleka modyfikowanego Canpol babies!
> Cytat
Ekspres do mleka
zerknij na wątki, nie tworzmy kolejnych
Ja używam ekspresu 1-2 razy dziennie. Lejek przemywam co 2-3 dni i wtedy też miejsce z którego wylatuje proszek czyszcze, bo jak przegapiłam to zbierało się tam proszek i mleko się robiło takie rozwodnione. Raz na tydzień wypuszczam wodę z komory i przecieram do sucha, jeszcze nie czyściłam octem. Jak mleko z pojemnika się skończy to wtedy czyszcze też pojemnik.
Dzieki, jestem tu od niedawna nie umiem sie odnalezc ![]()
luzik
z czasem ogarniesz. instrukcje mozesz poczytac lub pytac tutaj to kazdy pomoze ![]()
Najlepiej poczytać opinie dziewczyn w zakładce
ale nie spotkałam się jeszcze żeby ktoś narzekał na ten sprzęt , bardzo fajna sprawa