Elektroniczna niania

Rozglądałam się za używaną ale chciałam odbiór osobisty w pobliżu jednak nic konkretego nie znalazłam.

Aneczka zerknij https://h5.pl.aliexpress.com/item/4000674706324.html

Figa dzięki za link ;) 

A może z canpol? Po coś tu jestesmy :) bo lubimy produkty u ja sie tym dziele. Sa super 

wszystko zalezy od okolicznosci uzywania :) w domu prosty model sie sprawdzi, ale w przypadku wyjazdow lepiej postawic na cos bardziej zaawansowanego zeby np spokojnie wypic kawe troche dalej od miejsca gdzie diecko spi :) ja akurat odziedziczylam po rodzinie wiec korzystam z tego co mam 

Kosiaszka jakie wyjazdy masz na myśli? Bo np jadać na urlop do pensjonatu czy hotelu nie wyobrażam sobie aby dziecko, gdzie dalej zostawić a ja żebym siedziała nie wiadomo, gdzie i tylko polegała na niani. Dla mnie niania tylko i wyłącznie do użytku w domu no i ewnetualnie mam ogródek to też w ogrodzie. 

mam na mysli ze wynajmujesz sobie np apartament lub domek i siedzisz na tarasie i masz podglad co u dziecka jak spi :) ja wiesz mam perspektywe mieszkania 44 metry kwadratowe :) 

Najbardziej się sprawdza w domach jednorodzinnych, jak dzidziuś śpi np na piętrze a rodzice chcą posiedzieć na parterze w salonie. Przy 44m2 to nawet bez niani oddech maluszka słychać za drzwiami :) 

Figa dokładnie w domu jednorodzinnym najlepiej się sprawdza 

tak dlatego ja mam "wypozyczona" od kolezanki tylko na wyjazdy :)

nie no dziecka malego to nawet z niania by nie zostawila tak zeby isc gdzies i zostawic go w pokoju czy cos o boniu az mnie ciarki przeszly, ja nianie uzywalam jak na 1 pieetrze dzieci mialam a ja na parterze w kuchni gotowalam albo siedzialam w salonie z rodzina ale mimo to co 5min byla na gorze i sprawdzalam czy wszystko ok.

ja zainwestowalam w monitor oddechu i mysle ze "kupilam" sobie duzo spokoju :)

Jak nie ma kamerki to wiadomo że lepiej zaglądać do dziecka czy wszystko jest okej 

ja od razu na monitor oddechu bylam na nie, nie przekonuje mnie to.

PattMazz ja miałam ciąże po wielu przejsciach więc miałam psychozę:) Uważam że jak komuś ma to zagwarantować więcej spokoju to warto :)

Kosiaszka zgadzam się z Tobą, jeśli masz cała noc się stresować i nie moc oka zmrużyć i nasłuchiwać i sprawdzać to już lepiej mieć ten monitor oddechu. 

z tym jest jak z kazdym gadzetem:) Dla niektorcyh zbedne, dla innych must have :)

no pewnie ze tak, ja zas balabym sie i schizowala wlasnie z tym urzadzeniem, nie spalabym cala noc tylko zerkalabym pewnie co chwile. 

PattMaz ja tak samo na monitor oddechu byłam na nie i nie kupowałam i nie planuje kupować 

Ja kupiłam monitor oddechu dla własnego spokoju, ale też na wypisie ze szpitala mieliśmy takie wskazanie ze względu na wcześniactwo