Fajne zabawy z dwulatkiem

Z tym.gromem zabawek to tez troche wina jest nasza ,) bo gdyby była większa kontrola nad nimi to by tyle ich nie mieli,)

Kiedys nie kielismy tyle zabawek wiec korzystaliśmy w tego co było w domu ;) krzesła prześcieradłami mamy szalas czy namiot ;) 

Podobnie było z grami były ze 2 xzy 3 planszowki w ktore ciagle się grało przez kilka dni ;)

Ja musze ograniczyć kupowanie, bo już na  święta nie wiadomo co jej kupić bo wszystko ma.

Ja za to muszę ograniczyć kupowanie ciuchów przez odwiedzającą Małą rodzinę, bo mam wrażenie ze polowy nie zdązy nawet założyć...

Ja teraz myślę już o jakiś fajnych zabawkach na święta dla dzieciaków nie kupuje im często

Ja już kupiłam córce prezent na święta 

Anita masz rację ha pamiętam że za dziecka mialam z bratem tylko grę planszową chińczyka i obracalo sie ta planszę na 2 str byla jakas inna gra mieliśmy tez karty z piotrusiem i jedne puzzle na których był obrazek czerwonego kapturka z wilkiem jakies pudło klockow i kilka pluszakow tym bawiliśmy się na okraglo a teraz dzieci mają naprawdę wszystko zaczynając od bajek przez zabawki drewniane grające świecące edukacyjne i wiele innych same wiecie jak jest

Pina to prawda i się dbało o zabawki , żeby nie zniszczyły się czasem. Miśka pochwal się co kupiłaś?

Miska pyska to szybka jesteś :D co kupiłaś ?

Że swojej strony polecę wszystkie zestawy z czuczu Szczególnie zwierzatka z dziurką i grę w pamięć zwierzęta w dużym formacie