Hej,
Możecie polecić gdzie zrobić fajną jakościowo fotoksiążke w rozsądnej cenie? Kilkadziesiąt zdjęć?
Ja swoje zamawiałam w EmpikFoto i z fotoksiazek zawsze byłam zadowolona. Dużo razy też tam zamawiałam zdjęcia, ale jeden raz przyszyły takie niewyraźne
Polecam colorland!![]()
Ja również moge polecić colorland!
Korzystam też ze strony “Uwolnij kolory” - i do fotoksiążek i wywoływania zdjęć
Ja robiłam na empik ale tam trzeba mieć dobrej bardzo jakości zdjęcia, jeśli jest choć trochę nie tak to już ten druk wg mnie wygląda kiepsko, koleżanka zajmująca się fotografią amatorsko robi w uwolnij kolory
Ja zawsze do wywołania zdjęć i fotoksiążek korzystam z UwolnijKolory. Mają bardzo dobrą jakość wydruku i świetne ceny!
A któraś z was korzystała z cewe?
W empikfoto jest spoko jakość i częste promocje. Kiedyś zamawiałam na allegro i też było ok
Ja robiłam mały album ślubny dla rodziców na Artibo. Bardzo fajny kreator, można poustawiać zdjęcia w różnych konfiguracjach. Tworzenie tam albumu jest bardzo intuicyjne. Planuje też tam po roku zrobić album synka. Jak zamawiałam dla rodziców to jako że robiłam krótki album to się szarpnęłam i zrobiłam na takich porządnych sztywnych kartach i pięknej welurowej okładce ale było dużo opcji do wyboru i dałoby radę zrobić to taniej. Niemniej polecam te sztywne kartki, są jak z plastiku. Album na pewno przetrwa długie lata
Bardzo polecam Saal Digital Polska
Robią przepiekne fotoksiazki , mozna zamowic akrylowa okladke , ktora wyglada jak szklo , strony otwieraja sie na płasko wiec wszytsko idealnie widac , żywe kolory , dodatkowo łatwe projektowanie. No i naprawde bardzo profesjonalnie wykonana . Ja swoja pierwszą od nich zamowilam juz jakis czas temu , gdy szukalam wlasnie fotoksiazki na portfolio fotograficzne i naprawde robi na kazdym wrazenie , wiec mysle ze i na zachowanie wspomnien rowniez sie nadaje .
Ja zawsze wszystko zamawiam na Empik foto
Colorland jest super do wywolywania zdjec , wychodzi korzystnie cenowob, jakos dobra no i przejrzysta apka
Ja ostatnio korzystałam z colorland -
Znalazłam ich na grouponie - jestem zadowolona ![]()
Zdecydowanie colorland . Wiele rzeczy od nich zamawiam zawsze jakościowo jest wspaniale
Nie słyszałam o tej stronie Colorand i tyle osób go poleca ![]()
muszę sobie zobaczyć
Ja z całego serca polecam https://www.colorland.pl/
Robiłam u nich już kilka fotoksiążek i jestem mega zadowolona, zdjęcia w super jakości ! Wybierzasz wszystko od wyglądu, po układ zdjęć, kończąc na kolorach. Bardzo polecam .
Cenowo naprawdę dobrze wypada
A wiecie może czy gdzieś jeszcze są takie albumy jamniki na 3/5 zdjęć, znalazłam na necie na allegro ale są takie bleh a potrzebuje zrobić z chrztu
Nie wiedziałam że są takie albumy. Muszę zapamiętać i też zrobić z chrztu
Ja już chyba zamawiałam ze wszystkich popularnych stron z książkami foto, cewe,empik foto,colorland, printu,a także z allegro. W sumie najładniejsze i najlepsze jakościowo wychodziły z cewe, ale tam są bardzo drogie, ja zamawiałam tylko dzięki zniżce pracowniczej
ale polecam też printu i colorland jak są promocje, można w fajnej cenie ładną książkę zamówić ![]()