Fotoksiążka polecajka

Ja będę chciała zrobić pamiątkową książkę po roczku ale nie mogę się jakoś za to wziąć to raz a dwa że ciężko mi będzie zdjęcia wybrać :face_with_peeking_eye: tyle ich jest

1 polubienie

Ja wywołuje synkowi zdjecia do zwykłego albumu :heart:
A fotoskoazki robimy odzy okazji ważniejszych wydarzen. Właśnie chrzest, roczek, slub :slight_smile:

Albumy polecam te:
https://allegro.pl/oferta/album-na-zdjecia-wuswane-300-dziecko-metryczka-prezent-dla-dziecka-12029530361?utm_medium=afiliacja&utm_source=ctr_2&utm_campaign=ef2c036f-8bb5-425d-b05e-fe4a56a8d64d&utm_content=4a4c7cc9469d#

1 polubienie

My robimy zawsze rodzicom kalendarz duży na ścianę ze zdjęciami na święta i miałam więcej czasu więc zrobiłam kalendarz i fotoksiążkę na dwóch stronach colorand i uwolnij kolory i zamówiłam z uwolnijklory bo bardziej się cenowo opłacało (biorąc pod uwagę jakieś promocje) więc warto też sprawdzać kiedy mają promo

To my od szwagierki zawsze pod choinkę dostajemy kalendarz ze zdjęciami z całego roku i to jest super pamiątka

1 polubienie

My taki zawsze dajemy dziadkom

O mega pamiątka faktycznie , ja tylko raz dostałam ale mam schowany

1 polubienie

Ja nigdy nie robiłam, ale chyba przyszłym roku na dzień dziadków zrobię coś takiego

Ja dostałam od szwagierki bo ona czasem robi fotoalbumy na pamiątkę i daje w prezencie. Fajna sprawa i muszę się zebrać w końcu do tego by sama coś zrobić na roczek małego

1 polubienie

Ja też nigdy nie robiłam kalendarzy ale u nas chyba się nie sprawdzi bo dzisdkowie sa z tych co lubią kalendarz trójdzielny więc tylko jedno zdjecie by było.

1 polubienie

Ale to zawsze można też zrobić takie jedno fajne i też jest pamiątka :smiley:

1 polubienie

Printu też fajna stronka do albumów jak ktoś ogląda Luke od andzikas na youtube to czasami kody rabatowe wstawia :joy::smiley:

1 polubienie

kod rabatowy na story wstawił luka na instagramie gdyby ktoś był zainteresowany

Colorland ma fajne, świetna jakość, na ig crazytravelbag ma dobrą zniżkę. A takie bardziej “pro” to np. artibo, można wybrać takie okładki bardziej eleganckie, ale za tym idzie cena …

Znam to, po 4 miesiącu wywoływałam zdjęcia, co prawda w różnych formatach i też na “rozdanie” po rodzinie, więc czasem po kilka egzemplarzy danego ujęcia, ale nie umiałam wybrać i chyba łącznie wywołałam 2000 zdjęć :joy::joy::joy: zaraz roczek a za kolejne zdjęcia boję się nawet zabierać :joy:

Ja muszę się też zabrać za wywołanie, ale jakoś brakuje czasu na to :smile::see_no_evil: i mam album i muszę tam go uzupełnić i powklejac

Też mam album ! Musze nadrobić drugi miesiąc

Ja robię ale to jak uda mi się przysiąść , mamy już z 4

A jakie macie albumy? Tak żeby dużo zdjęć można było schować

O raju to nieźle. Ale takie wywołane zdjęcia też trzeb mieć gdzie trzymać. Też mam ten problem że nigdy nie mogę sie zdecydować, które wybrać bo zazwyczaj jedno ujęcie mam kilkanaście zdjęć :upside_down_face:

Najgorzej :smiley: ja w końcu jakieś wybieram ale jest ciężko

1 polubienie