moj maly naszczesci lubi wszystko co domowe zero kupnych rzeczy
u nas przy wychodzeniu pierwszego ząbka mała troszeczkę mniej jadła przez jeden dzień a potem wszystko wróciło do normy
Nic na siłe apetyt wróci.
My na szczęście nie mamy tego typu problemów, nasz maluszek lubi jeść i z niczym nie grymasi.
poja powoli przyzwyczaja sie do sztucznego mleczka
nasza Marta jest przyzwyczajona od początku do mleka modyfikowanego a teraz staramy się rozszerzać dietę
to prawda że dziecko zestresowane nie chcę jeść to tak samo przecież działa u osób dorosłych
dzieci maja rozne dni i swoje grymasy… moje jak trzy dni np nie jadly to potem od stolu ich oderwac nie mogla
dzieci trzy dni nie jadły? to chyba nie jest zbyt zdrowe?
Jola to na pewno za długo.
Jeść jak jeść ale chyba musiały w tym czasie dużo pić.
trzeba byz wytrwałym w końcu dziecko zacznie pic mleko
czasami dziecku po prostu mleko nie smakuje
no i wtedy trzeba szukać innego, z innej firmy
moja mała nie piła mleka w proszku. mam nadzieję że drugie tez nie będzie musiało
odczekajmy jakis czas i ponownie podajmy dziecku picie jesli odmówi to poczakajmy jeszcze
moj maly czasem pol dnia nie chce jesc, zje raz z 30ml potem z 40 i na 6-7godz, niby wszystko ok a jednak cos nie tak
nasz pierwszy debiut z mlekiem modyfikowanym nie był trafiony, córa zwróciła niestety, ale z piersią nie było żadnych problemów
Moja córka przez pierwszy tydzień była dokarmiana butelką. Później jej nie chciała przez długi długi czas bo jak miała skończone 8 czy 9 miesięcy to dopiero ponownie sie do niej przekonała a tak to była na piersi.
moja na razie nie chce butelki woli pierś