Z początku dziecko zawsze ma kupki dziwnego koloru. Nie przypominają normalnych.
zielone kupki to podobno są jak się utlenią, więc nie ma się co przejmować
mój do tej pory robi kupki dziwnych kolorów, ale diete zmienił
zielone kupi jak tez za dużo białka w diecie jest - przynajmniej mój lekarz tak twierdził
dokladnie soniu. najgorsze to biale badz czarne. informacja od pediatry
na poczatku też się bałąm dziwnych kupek ale jest wszystko ok
Czasem kolor kupki jest dziwny ale ja wychodzę z założenia, że jeśli to jest jednorazowo i nie ma dodatkowych objawów to nie histeryzuję
Kupki z początku mogą wyglądać bardzo bardzo dziwnie.,
Tak , to prawda i kolor i konsystencja jest różna, a jak zaczynamy wprowadzać nowe stałe pokarmy to tym bardziej, czasem się nad pieluchą stoi i z lupą niemalże ogląda:)
kolor kupy zależy od tego co zje mama
no przy rozszerzaniu diety w pieluszce jest bardzo ciekawie zarówno z konsystencja jak i kolorem.
Ja czasem byłam mocno przerażona zawartością pieluszki i miałam ochotę odrazu z krzykiem biec do lekarza, mąż mnie trochę hamował zawsze:) a teraz się z tego śmiejemy:)
Ja przy rozszezaniu córce diety nie miałam nawet pomysłu aby po jej wydaleniu biec do lekarza.
Hi hi przy naszych dzieciach nawet kupka bywa powodem strachu
ja jakos problemow z kupami nie mialam
ja pamietal ze moj chrzesniak to takie walil ze az strach a takie"pachnące" hehe
u nas z kupami też problemu nie było
U nas kupka jest parę razy dziennie
mój szfagier jak był dzieckiem nie tolerował mleka teściowa mi opowiadała, że zamim lekarze do tego doszli przeżyła horror
jest tu gdzieś porada co mówi na kupka czy jakos tak. Moja robi troche zielone, ale moze to przez zmianę mleka