No mój szpital je którym rodziłam jest mega nowoczesny i praktycznie numerem jeden i nas
No zauważyłam po zdjęciu ![]()
pięknie
A kiedy rodziłaś w uck ? Bo ja tam planuje rodzić już dosłownie ostanie dni mi zostały. I z świeżych informacji od koleżanek, które ostatnio rodziły słyszałam same bardzo dobre opinie. Plus chodziłam do szkoły rodzenia , gdzie było wiele położonych z uck i były same młode fajne kobietki . Plan porodu mają na stronie przecież nawet swój i nie słyszałam żeby u kogoś go nie respektowały . Dodatkowo akurat mam położoną znajomą, co tam pracuje i też z tego co mówiła to u nich plany porodów , pozycje wertykalne i wszystko co chcesz jest brane pod uwagę. Pewnie ilu ludzi tyle opinii , może akurat źle trafiłaś .
W grudniu 2025 plan porodu tak na porodówce ale jeśli chodzi o pomoc po urodzeniu to dramat, polecam patologię ciąży porodówka ale oddział poporodowy tragedia
A rozumiem już o co Ci chodzi. Zobaczę pewnie niedługo na własnej skórze jak to jest . Ale wiadomo , wszystko zależy na jaki personel się trafi.
Można chociaż trochę poczuć się jak w domu , tak przytulniej
To prawda nowocześnie, czysto i wszystko prawie nowe
No a taki widoczek dużo daje
Tak dokładnie trzymam kciuki żeby Pani chociaż miała miły personel ![]()
Ja kierowalam sie tym rankingiem i wybralam szpital Bonifratow (śląsk). Niestety musze przyznac ze ciezko na tej stronie ocenic szpital. Na swiezo probowalam wprowadzic moja opinie i trwało to naprawde dlugo az musilam przerwac z uwagi na dziecko, pozniej zapomnialam i musiałam uzupelaniac to od nowa po kilku tygodniach. Takze pozniej zaczelam sie zastanawiac kto ma na to czas po porodzie
a waidomo ludzie raczej piszą opinie jak jest negatywa.
W decyzji jednak najbardziej pomogla mi wizyta w szpitalu i polecenia znajomych. Masz kogos kto rodzil juz w Twojej okolicy ?
Dziękuję , dam znać na pewno jak to u mnie będzie .
U nas też po remoncie zaczęli maluszków przebierać i robią zdjęcie na stronę szpitala jak się rodzice zgodzą ![]()
Ooo ale fajnie! Super pamiątka . U nas tak jeszcze nie robią
Oo super , czasem właśnie na Facebooku mi się wyświetlają takie zdjęcia z szpitali . Fajnie , że to zrobili w Twoim szpitalu.
Każda dobra zmiana jest dobra i powinny szpitale dbać p to by było nowocześnie i by mamy chciały tam rodzić
Ja bym chciała też taką pamiątkę ze swojego , kiedyś jak ja byłam dzieckiem to mi zrobili a teraz nie robią ![]()