GIS wycofuje popularną żywność dla dzieci

DoNiWe myślę że mamy by były w panice a lekarz by nie zajmował się tym zbył bo mają "ważniejsze" sprawy 

Maskara ze takie rzeczy sie. Zdarzają. 

A tak nie w temacie.. Wam tez tak strasznie powoli działa forum i komemtarze sie nie chcą dodawac? :(

Myślę że to pewnie nie były dużo przekroczone normy, więc pewnie żadnych objawów nie byłoby. 

Tak Klaudia mi też strasznie wolno działa forum :(

Klaudia nie tylko Tobie. Każdemu. Niestety. Trzeba czekać aż naprawia to 

aneczka no bo w sumie jakie badania by lekarz zlecił...

DoNiWe właśnie nie wiadomo. A jak widać że z dzieckiem ok to nie ma co ciągać po lekarzach i męczyć go

wiecie moze czy sa jaies produktu dla dzieci ktore przeszly do sklepow ale nie nadaja sie do uzytku dla dzieci ? sa jakies strony tego typu?? jak np zawieszka do smoczka z pepco?

patt maz szczerze to nie mam pojęcia...choć wydaje mi się że powinno w necie cos być,jakaś stronka która jest na bierzaco z takimi informacjai...

PattMaz tutaj wszystko jest 

https://www.gov.pl/web/gis/ostrzezenia

aneczka super...widzę ze dotyczy wyłącznie zywności a jakaś stronka z zabawkami wycofanymi też możesz podesłać

DoNiWe tu wrzucają też o zabawkach. Zobacz z poprzednich lat. Kiedyś na tej stronie widziałam właśnie o zabawkach 

ok dzieki bede tam zagladac.

PattMaz proszę ;) jak chcecie i leki kontrolować na bieżąco to też mam stronkę zapisana 

Ja też wchodzę z przyzwyczajenia na wycofania, bo na portalach to można przegapić takie informacje.

aneczka to ok trzeba zaglądać jak dodaja tam wszystko.

jakby cos wyskoczylo nowego to wrzucajcie tez tu

PattMaz jak coś widzę co wycofują to wrzucam zawsze

ok super ;)

Kurczę ja nigdy nie wchodziłam, ciekawe czy zdarzyło mi się podać coś wycofanego :(

Zazwyczaj jest o tym glosno na fejsbukac i różnych takich. Jak jesteś mobilna to wątpię