Ja urodziłam sie 9grudnia;-) a synka urodziłam po świętach i juz w styczniu a dokładnie 2stycznia;-) i dla mnie lepiej bo synek rok później pójdzie do przedszkola;-) mimo teraz od wrzesnia idzie jako 4latek a ma jiz 4,5latla i zobaczymy jak to będzie, zawxse mogr go wypisać jak będzie ciężko i synek będzie prostestowal dlugo.
Czy któraś z Was urodziła w grudniu?
Którego? ![]()
Ja urodziłam zaraz przed świętami 21 grudnia ![]()
Pytam o grudniowe dzidziusie nie mamusie… ![]()
Olimama swoja córkę urodziłam w listopadzie, a teraz przy kolejnym dziecku mam termin na grudzień. Także swoje relacje zdam nie co później w zależności co będziesz chciała wiedzieć.
Ja urodziłam 27 grudnia ale 2018 roku ![]()
My 19 grudnia 2018 a termin był na styczeń
a do domu wyszliśmy 23 grudnia dzień przed wigilia to były najlepsze święta w moim życiu
na dodatek myślałam że zostaniemy w szpitalu i mieliśmy pusta lodówkę na szczęście nasze mamy stanęły na wysokości zadania ![]()
Urodziłam 26 grudnia:-) ja zaś mam urodziny 2 dni wcześniej haha:-)
Ja dzieci z grudnia nie mam. Dla mnie grudzień 2017 to najgorszy czas jaki przeszłam w życiu.
Też tak kiedyś myślałam ale teraz się cieszę bo każdy ma np już 30 na karku a ja jeszcze nie bo do grudnia jeszcze czas. Ja jestem z 1 grudnia. Moja córeczka z 27 grudnia. A chrześniaczka moja z 15 grudnia
No ja tak samo 30 w tym roku… ale się nie czuję w ogóle na ten wiek:-)
Ja mam za rok 30 i też się nie czuje na ten wiek , ale pamiętam że jak miałam naście lat to ludzie przed 30 czy zaraz po wydawali mi się tacy starzy hehehe teraz tak nie uważam ![]()
Też mam za rok 30 i nie czuje. Wiek to tylko liczba. Nie ważne ile się ma ważne na ile się czuję ![]()
O kurczę A mi się wydawały takie młode te osoby 30 letnie jeszcze zawsze ![]()
Aiisa bo młode
ja nie uważam się za stara. Nawet jak będę miala 40 to nie będę uważać się że jestem stara. Dla mnie osoba stara to już ta dawno na emeryturze ![]()
Aneczka tak wiem ale mi chodzi o to że sama zawsze mówiłam ale stara jestem A patrzyłam na starszych i mówiłam że młodo wyglądają i że młodzi są:D
Aiisa rozumiem. Maz że mnie się śmieje że stara jestem ze zaraz 30
a ja z tego się śmieje
i mówię wtdxuskh galy co brały hehe bo jest młodszy o 4 lata
Aneczka haha tak samo odpowiadam mężowi Niekeidy
ale mój akurat starszy ode mnie
No widzisz więc sprawdza się w obu przypadkach hehe
Czasem trzeba przypomnieć że to też jego wybór był:P
Mi do 30-dziestki to jeszcze kilka dobrych lat zostało. Ale ja nawet na swój wiek nie wyglądam tylko młodziej.