Grudzień 217

Ja urodziłam sie 9grudnia;-) a synka urodziłam po świętach i juz w styczniu a dokładnie 2stycznia;-) i dla mnie lepiej bo synek rok później pójdzie do przedszkola;-) mimo teraz od wrzesnia idzie jako 4latek a ma jiz 4,5latla i zobaczymy jak to będzie, zawxse mogr go wypisać jak będzie ciężko i synek będzie prostestowal dlugo.

Czy któraś z Was urodziła w grudniu?
Którego? :slight_smile:
Ja urodziłam zaraz przed świętami 21 grudnia :slight_smile:

Pytam o grudniowe dzidziusie nie mamusie… :stuck_out_tongue:

Olimama swoja córkę urodziłam w listopadzie, a teraz przy kolejnym dziecku mam termin na grudzień. Także swoje relacje zdam nie co później w zależności co będziesz chciała wiedzieć.

Ja urodziłam 27 grudnia ale 2018 roku :slight_smile:

My 19 grudnia 2018 a termin był na styczeń :wink: a do domu wyszliśmy 23 grudnia dzień przed wigilia to były najlepsze święta w moim życiu :slight_smile: na dodatek myślałam że zostaniemy w szpitalu i mieliśmy pusta lodówkę na szczęście nasze mamy stanęły na wysokości zadania :smiley:

Urodziłam 26 grudnia:-) ja zaś mam urodziny 2 dni wcześniej haha:-)

Ja dzieci z grudnia nie mam. Dla mnie grudzień 2017 to najgorszy czas jaki przeszłam w życiu.

Też tak kiedyś myślałam ale teraz się cieszę bo każdy ma np już 30 na karku a ja jeszcze nie bo do grudnia jeszcze czas. Ja jestem z 1 grudnia. Moja córeczka z 27 grudnia. A chrześniaczka moja z 15 grudnia

No ja tak samo 30 w tym roku… ale się nie czuję w ogóle na ten wiek:-)

Ja mam za rok 30 i też się nie czuje na ten wiek , ale pamiętam że jak miałam naście lat to ludzie przed 30 czy zaraz po wydawali mi się tacy starzy hehehe teraz tak nie uważam :stuck_out_tongue:

Też mam za rok 30 i nie czuje. Wiek to tylko liczba. Nie ważne ile się ma ważne na ile się czuję :slight_smile:

O kurczę A mi się wydawały takie młode te osoby 30 letnie jeszcze zawsze :smiley:

Aiisa bo młode :slight_smile: ja nie uważam się za stara. Nawet jak będę miala 40 to nie będę uważać się że jestem stara. Dla mnie osoba stara to już ta dawno na emeryturze :stuck_out_tongue:

Aneczka tak wiem ale mi chodzi o to że sama zawsze mówiłam ale stara jestem A patrzyłam na starszych i mówiłam że młodo wyglądają i że młodzi są:D

Aiisa rozumiem. Maz że mnie się śmieje że stara jestem ze zaraz 30 :stuck_out_tongue: a ja z tego się śmieje :stuck_out_tongue: i mówię wtdxuskh galy co brały hehe bo jest młodszy o 4 lata

Aneczka haha tak samo odpowiadam mężowi Niekeidy :smiley: ale mój akurat starszy ode mnie

No widzisz więc sprawdza się w obu przypadkach hehe

Czasem trzeba przypomnieć że to też jego wybór był:P

Mi do 30-dziestki to jeszcze kilka dobrych lat zostało. Ale ja nawet na swój wiek nie wyglądam tylko młodziej.