Ja jeszcze na nogach , ale wpadlam przed 24 dac znac co i jak ![]()
@MamusiaNM @Kalusia161 piekne wyniki
Ja wczoraj miałam 4420 ![]()
jak w końcu pogoda dopisze i będziemy wychodzić na spacery to będę miała więcej ;p
Kupilam
pamietam , ze @SylwiaMK o tym pisala . Mam nadzieje, ze beda efekty
i ze nie porzuce tego w kat
Ja to miałam
efekty przy systematycznym stosowaniu są widoczne ale mnie to wkurzyło już po 2 dniach
daj znać jak Ci się sprawdza
korzystacie moze z szczotki do szczotkowania? polecacie jakas czy wszystko jedno
Kurczę ja nigdy nie umiałam hula hop kręcić , myślicie że to jakoś innaczej czy na czym to polega ?
Uważaj z tą piłka żeby nikt nie podchodził ![]()
a zwłaszcza mąż żeby z nienacka nie dostał tam gdzie nie powinien bo pewnie ta kręcąca się piłka będzie na wysokości jego ![]()
( sory ale musiałam ![]()
![]()
)
No oby nie jak mają się starać o rodzenstwo dla malutkiej kokosi ![]()
, ale coś Ty teraz wymyślała to boki zrywam ,mistrz ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No tak mi się skojarzyło od razu co poradzę ![]()
![]()
![]()
Ja nie bo strasznie mniej to denerwowało ale próbowałam, kupiłam taką zwykłą w Rosmanie nie wiem czy teraz też są dostępne musisz zerknąć
daj znac jak wrażenia o tym hula
trzymam kciuki
@Paulina.K ja mialam jedna ale narazie nie znajdę jej dlatego szukam inną bo chce użytkować ale masz rację zobaczę na rossman
Ja dzis jestem z siebie dumna
calkiem mily wynik udalo mi sie wykrecic ![]()
hehehe no najlepiej z mężem i byle dalej
ja bym sie bala tym przy dziecku
to tak samo jak ja mialam problem na początku z bieznia by starszy nie podchodzil a. teraz to graniczy z cudem przy nich bo i maly przemieszcza sie
Wow świetny wynik ![]()
Mi sie naweet na spacer wyjsci nie udalo przez pogodę zmienna.
Bylam w biedrze jedynje i rano szybko z nosidelkiem w ręku w sklepie po chleb. Ale w domu sie nabiegalam bo ru pranie tu porzadki. Tu ktos dzowni di drzwi to na dol i tak wkolo.
U mnie tak:
Przynajmnieij kalorii dużo spalonych ![]()
![]()
Ogólnie fajnie z ttmi krokami. Tylko tak szkoda jak zegarek nie liczy. Z wózkiem czesro ciężko jedna ręką mamewrować. A jak juz ide z dwojką Maluchoŵ to w ogóle. Podobnie w sklepie jak biode wozek duzy. Tez liczy kroki jak chce.
Okurde dziś poszalałaś konkretnie z tymi krokami:scream: do tego hulahop trening zaliczony ![]()
Ja dzis bylam na zakupach w niemczech pozniej pojechalam z ciocia na cmentarz troszke poogarniac , bo ona z daleka to chciala. Pozniej pochodzilam w basenie w kolko , bo chcialam teoszke stawy odciazyc w miedzy czasie a to obiad a to za małą i tak sie nazbierało .
@MamusiaNM ja to sie dzis balam , ze ta kulka odpadnie i zaatakuje mi telewizor
a byloby mi mega szkoda . Ale na szczescie obylo sie bez szkod ![]()
![]()
@karolina27034 dzis byl mega produktywny dzien
mam nadzieje , ze jutro tez taki bedzie . Na weekend planuje chill ![]()
Tylko się aż tak nie przemęczaj ![]()
Z ciekawości z czego masz zegarek że Ci tak kroki liczy super ? Moja koleżanka ma Samsunga i normalnie funkcjonując wykręca 10 tys a mój Huawei w normalny dzień w domu to mi zlicza połowę z tego a mam 4x większy metraż domu ![]()
Ja mam samsunga , ale sie nakrecilam na polar albo garmin nie wiem czemu jak ten sobie naprawde fajnie radzi .
W ogole dzisiaj znowu czuje stawy
i nie mam poki co zegarka , bo wczoraj podlaczylam do ladowania , rano wstaje , nakladam i powiadomienie “niski stan baterii” patrze a tam 5 % . Okazalo sie , ze maz odlaczyl mi ladowarke a ja nie zauwazylam ![]()
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.