Grupa wsparcia - odchudzanie

Ja jeszcze na nogach , ale wpadlam przed 24 dac znac co i jak :sweat_smile:

@MamusiaNM @Kalusia161 piekne wyniki :muscle:

7 polubień

Ja wczoraj miałam 4420 :face_with_peeking_eye::crazy_face: jak w końcu pogoda dopisze i będziemy wychodzić na spacery to będę miała więcej ;p

1 polubienie

Kupilam :grin: pamietam , ze @SylwiaMK o tym pisala . Mam nadzieje, ze beda efekty :muscle: i ze nie porzuce tego w kat

2 polubienia

Ja to miałam :face_with_peeking_eye: efekty przy systematycznym stosowaniu są widoczne ale mnie to wkurzyło już po 2 dniach :face_with_peeking_eye: daj znać jak Ci się sprawdza

korzystacie moze z szczotki do szczotkowania? polecacie jakas czy wszystko jedno

Kurczę ja nigdy nie umiałam hula hop kręcić , myślicie że to jakoś innaczej czy na czym to polega ?

Uważaj z tą piłka żeby nikt nie podchodził :rofl::rofl: a zwłaszcza mąż żeby z nienacka nie dostał tam gdzie nie powinien bo pewnie ta kręcąca się piłka będzie na wysokości jego :egg::egg:( sory ale musiałam :rofl::rofl::smiling_face_with_three_hearts:)

2 polubienia

No oby nie jak mają się starać o rodzenstwo dla malutkiej kokosi :star_struck::star_struck: , ale coś Ty teraz wymyślała to boki zrywam ,mistrz :100::100::100::rofl::rofl:

1 polubienie

No tak mi się skojarzyło od razu co poradzę :joy::joy::sweat_smile:

Super! :star_struck: To jesczcze będzie ćwiczone! :muscle:t2:
Ja raportuję dzisiejszy, wreszcie lepszy wynik kroków :star_struck:

3 polubienia

Ja nie bo strasznie mniej to denerwowało ale próbowałam, kupiłam taką zwykłą w Rosmanie nie wiem czy teraz też są dostępne musisz zerknąć

daj znac jak wrażenia o tym hula
trzymam kciuki
@Paulina.K ja mialam jedna ale narazie nie znajdę jej dlatego szukam inną bo chce użytkować ale masz rację zobaczę na rossman

1 polubienie

Ja dzis jestem z siebie dumna :heart: calkiem mily wynik udalo mi sie wykrecic :muscle:

@MamusiaNM fajne to hulahop , mega meczy , ale to chyba o to chodzi . Narazie poprobowalam troszke i podoba mi sie , ale to aktywnosc tego typu , ze mala musi albo spac , albo z mezem w innym pokoju , bo strach
@Karcia hahahah no musi uwazac chlop na hulahop :rofl::rofl::rofl: bo jak zona sie zamachnie to mu jajo odpadnie :rofl:
@MamaSloneczka zgadza sie :heart_eyes::muscle: dlatego w czasie cwiczen musi przebywac z Roską w innym pomieszczeniu :sweat_smile:

6 polubień

hehehe no najlepiej z mężem i byle dalej
ja bym sie bala tym przy dziecku
to tak samo jak ja mialam problem na początku z bieznia by starszy nie podchodzil a. teraz to graniczy z cudem przy nich bo i maly przemieszcza sie

Wow świetny wynik :blue_heart:
Mi sie naweet na spacer wyjsci nie udalo przez pogodę zmienna.
Bylam w biedrze jedynje i rano szybko z nosidelkiem w ręku w sklepie po chleb. Ale w domu sie nabiegalam bo ru pranie tu porzadki. Tu ktos dzowni di drzwi to na dol i tak wkolo.
U mnie tak:

Przynajmnieij kalorii dużo spalonych :stuck_out_tongue::muscle:

Ogólnie fajnie z ttmi krokami. Tylko tak szkoda jak zegarek nie liczy. Z wózkiem czesro ciężko jedna ręką mamewrować. A jak juz ide z dwojką Maluchoŵ to w ogóle. Podobnie w sklepie jak biode wozek duzy. Tez liczy kroki jak chce.

1 polubienie

Okurde dziś poszalałaś konkretnie z tymi krokami​:scream: do tego hulahop trening zaliczony :smile:

Ja dzis bylam na zakupach w niemczech pozniej pojechalam z ciocia na cmentarz troszke poogarniac , bo ona z daleka to chciala. Pozniej pochodzilam w basenie w kolko , bo chcialam teoszke stawy odciazyc w miedzy czasie a to obiad a to za małą i tak sie nazbierało .
@MamusiaNM ja to sie dzis balam , ze ta kulka odpadnie i zaatakuje mi telewizor :see_no_evil: a byloby mi mega szkoda . Ale na szczescie obylo sie bez szkod :sweat_smile::face_holding_back_tears:
@karolina27034 dzis byl mega produktywny dzien :muscle: mam nadzieje , ze jutro tez taki bedzie . Na weekend planuje chill :smiling_face_with_three_hearts:

5 polubień

Tylko się aż tak nie przemęczaj :confused:

Z ciekawości z czego masz zegarek że Ci tak kroki liczy super ? Moja koleżanka ma Samsunga i normalnie funkcjonując wykręca 10 tys a mój Huawei w normalny dzień w domu to mi zlicza połowę z tego a mam 4x większy metraż domu :see_no_evil:

1 polubienie

Ja mam samsunga , ale sie nakrecilam na polar albo garmin nie wiem czemu jak ten sobie naprawde fajnie radzi .
W ogole dzisiaj znowu czuje stawy :see_no_evil: i nie mam poki co zegarka , bo wczoraj podlaczylam do ladowania , rano wstaje , nakladam i powiadomienie “niski stan baterii” patrze a tam 5 % . Okazalo sie , ze maz odlaczyl mi ladowarke a ja nie zauwazylam :see_no_evil: