O taaak , dzien bez krokow to dzien stracony
ale jak przewidywalam jest problem z waga . Znaczy sie waga jest , ale taka nieelektryczna i wedlug niej waze mniej niz zakladam , ze waze . Tak sobie mysle czy raportowac w sobote czy wyjatkowo jak wrocimy do domu ![]()
Troszke sobie na wyjeździe wiecej pozwalam , wiec nie oczekuje efektow na minusie , chce chociaz utrzymac sie ponizej 100 ![]()
A wakacje są to czasem też.mozna sobie na coś pozwolić. Bez przesady nie możesz ograniczać wszystkiego przez wagę. Ja myślę że ciesz się wyjazdem a raport dasz jak wrócisz ![]()
![]()
Też tak sądziłam że raczej wakacje to wakacje i nie będą tak skrupulatnie mierzone te kroki ![]()
Oo to super , ładnie Ci poszło. Też racja a ja telefon to też zawsze gdzieś rzucę i go później szukam
Daj sobie trocue luzu
trzeba od czasu do czasu ![]()
A raport zostaw na spokojnie na powrót:)
Spokojnie, lepiej tym razem sobie daj luzik, wskoczysz na swoją wagę w domku już po powrocie, bo jednak ważenie na tej samej też jest bardziej wiarygodne niż jak teraz wskoczysz na inną, więc w tę sobotę potraktuj jak totalne wakacje ![]()
![]()
U mnie dzisiaj tak
Ja tak ![]()
Rano bez zegarka - wolalam wlaczyc apke jak szlam z tą moja Dwójką:) nie ma szans na machanie reką ![]()
Super dziewczyny , brawo . Nie mogę się doczekać jak dołączę do Was!
Jak zawsze super wynik! Brawo ![]()
No Ty to masz zawsze tak dużo, chyba cały dzień od rana chodzisz
super wynik
Pobudka o 6 aktualne jestem we Wrocławiu i dlatego tez tak duzo krokow dzisiaj sie wybieramy do zoo🤣
O to pewnie jeszcze więcej zrobisz ![]()
Ojeny to dzisiaj to będzie rekord ![]()
![]()
Oo to razem z asiam (nie mogę oznaczyc nie wiem czemu).Wroclaw odwiedzacie ![]()
U mnie wczoraj tylko 7 tysiecy kroków
taka spokojna sobota w domku.
7 tysięcy to nie tak tylko , to już też jest dużo ![]()
To i tak pięknie ci poszło ![]()
My dziś 9,6km mamy spacerowania ![]()
Założyłam dziś zegarek przed wyjściem do kościoła i pchałam wózek. Jak doszłam miałam 0 kroków
ale 90kcal spalone . Ale jak zerkam żeby porównac po waszych spalonych kcal na zegarkach to chyba też robię te 10 tys około