Grupa wsparcia - odchudzanie

Czasem to rakie frustrujace jest. Nachodzilam się i… 300 kroków :sweat_smile:
Ja na zegarku mam dzisiaj troche ponad 6 tysiecy krokow, ale zalozylam.go dopiero po 9. A na nogach bylam przed 7 :slight_smile:
A i trochę wózek prowadzilam bo bylismy na festynje wiec mąz z synkkem na atrakcjach a ja z wozkiem.

Szkoda że to nie liczy kroków jak się pcha wózek :confused:
@BeataSt super , brawo :wink:
Mnie zastanawia bardzo ile ma @ewelka8990 :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::see_no_evil:

1 polubienie

4 h w zoo :see_no_evil::heavy_heart_exclamation:

2 polubienia

Jak zawsze szał!! ,:star_struck::star_struck:

U mnie dziś też aktywna niedziela była :stuck_out_tongue_winking_eye::grin:

2 polubienia

No ładnie ładnie z tymi krokami macie :muscle:
Ja przy tych upalach to jakos noe tuptam za wiele.
Wczoraj bylo tylko chłodniej a dzisisj juz grzeje.

Taka dziwna ta pogoda , znowu kilka dni upałów i potem znowu będzie zimno

Ja jakoś więcej zawsze przy upałach nadrepczę, niż jak jest chłodno :stuck_out_tongue_winking_eye::sweat_smile:

Dzisiejszy raport:

Rano wyjscie do.sklepu tyllo. Potem już grzało a o 12 szczepienie
Na wyjscia obecnie bez zegarka żebyopalic trochę bialy slad na rece :wink: .

3 polubienia

Pięknie!! :star_struck::star_struck:
U mnie Wczoraj 9500 kroków, ale już nie zdążyłam zrobić upamiętniającej fotki :stuck_out_tongue_winking_eye::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::rofl:

Jak ktoś ma ochotę wziąć udział w konkursie gdzie można set sportowy wygrać to wstawiłam w grupie gdzie są konkursy prtscr z insta :slight_smile:

Wow super idziesz jak burza :slight_smile:

Dzisiaj tyle :muscle:t2::grin: ale jutro za to będzie luz, bo szykuje się mega skwar, więc pewnie żaden spacerek się nie uda :face_with_peeking_eye: więc nadrobiłam za dwa dni :stuck_out_tongue_winking_eye::sweat_smile:

1 polubienie

Nie mogę się doczekać jak do was dołączę. :slight_smile: jestem ciekawa jakie wyniki dzisiaj będziecie mieli w tych upałach

Marnie , dużo leniuchuję za ciepło na długie spacery :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

Kurczę postanowiłam że jutro naładuje zegarek który leży zakurzony na półce i go założę i z ciekawości sprawdzę ile ja kroków robię …. Chodź jak odpaliłam apke zdrowie to widzę 3,5k kroków w dniu dzisiejszym ale telefonu nie noszę stale przy sobie

2 polubienia

Moj sie wlasnie zepsul ale za pare dni mam urodziny więc moze maz sie domysli :see_no_evil::see_no_evil::rofl:

1 polubienie

Oo to juz masz prezent :grin::grin: jeszcze tak trzeba dostanie przygadywać że Się popsul i ciężko Ci bez niego bo jak się tu nam pochwalisz ilością kroków :smiley::smiley::blush:

2 polubienia

To ja się tu pochwale dzisiejszą wycieczką do Doliny Kościeliskiej :grinning: oprócz tego co się nabiło prowadziłam wózek, sama dolina ma 11km w całodzienny dystans niewiele więcej wyniósł więc liczę że mogło by dobić 20 tys :smile:

5 polubień

@asiam1 wylaszczona po wakacjach? Jak tam twoje ilości kroków? :smiling_face::smiling_face:

1 polubienie

Dzisiejszą wycieczką? O ludu , nic tylko pogratulować :star_struck::star_struck::star_struck: ile Ty butelek wody musiałaś wypić z dziećmi w takim razie , chyba ze trzy zgrzewki :melting_face::melting_face::melting_face::star_struck:

1 polubienie