Grupa wsparcia - odchudzanie

A my sie nalazilismy we wroclawiu ze szok :see_no_evil: przez caly ten czas naprwde byly pokazne ilosci , jedynie raz zrobilismy sobie dzien lenia , bo bylo meeeega goraco . Nie wazylam sie jeszcze , duzo chodzilismy, ale jednak pozwalalam sobie na wiecej i zgodnie z harmonogramem zwaze sie w sobote .

@ewelka8990 trzeba mu podpowiedziec :grin: tak niby przypadkiem
@Mamaprzygod wooow piekna wycieczka :muscle:

1 polubienie

Ja mam 2 dni bez zegarka :slight_smile:
Ogólnie upaly mnie pokonaly.

Brawo dziewczyny za te wszystkie kroki :muscle:

1 polubienie

Asia moja wycieczka w górach była taka jak Twój “normalny” dzień :sweat_smile:

1 polubienie

Nie no dzisiaj duzo mala nosilam i po ostatniej aktualizacji nawet jak mam wlaczony trening to musze machac reka zeby liczyło kroki wiec niestety wyniki beda oszukane :frowning: ale kupilam nosidlo wiec no zobaczymy jak to wyjdzie w praniu

Oooo z nosidlem to dodatkowe obciążenie :smiling_face::smiling_face: czekamy na sobotę :grin:

1 polubienie

Boje sie soboty :rofl::rofl: realnie boje sie wagi teraz :rofl::rofl:

1 polubienie

@asiam1 ja jestem mega ciekawa soboty u Ciebie …… nie chce zapeszać ale podejrzewam że będzie piękny wynik

3 polubienia

Bardzo bym chciala , ale popuszczalam pasa wiec dlatego sie boje ze znowu wrocily 3 cyferki :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil: jeszcze 2 dni i sie okaze . Trzymajcie kciuki

1 polubienie

Nie wierze :upside_down_face: będzie dobrze. A jak roczek? Już organizowaliście ?

Trzymamy cały czas. Myślę że zostaniesz na dwóch cyfrach a niedługo z przodu pojawi się 8 :grin::grin:

Będzie dobrze, dużo ruchu, spacerowanie, to nawet jak były jakieś grzeszki żywieniowe to na pewno będzie oki :smiley:

U mnie dziś tak :star_struck:
Wczoraj miałam trochę ponad 11 tys. Ale nie zrobiłam zdjęcia :smiley:

2 polubienia

W sobote . Wiec w sobote to ja chyba z 5 kilo wyplacze ze wzruszenia :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil:
@Mamuska357 @LawiBlue dziekuje wam dziewczyny :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:
@Mamii lecimy z tematem wszytskie widze :heart_eyes:
@LawiBlue jeju , ale bym chciala , ale to jeszcze dluga droga do 8

2 polubienia

Czy ominęło mnie co tygodniowe ważenie ?

Nie kochana , bylam na wakajkach i tam byla stara waga i mialam wrazenie , ze mnie oszukuje wiec dalam sonie spokoj i postanowilam 1 wazenie odposcic . W sobote bedzie raport

2 polubienia

Czekamy na sobotę wszystkie :muscle: Na oewno będzie ok.

P.S na jakie nosidlo się zdecydowalas?

Uuu to czekam :heart: widzę że z ilości kroków nie schodzicie :heart_eyes: ja byłam już na kilku dłuższych spacerkach ale kroków mi nie naliczyło ;(

Ja kupilam w smyku takie budzetowe . W sumie kupilam je dlatego , ze mala mi marudzila w wozku , ale jak nam byc szczera to okazalo sie najlepsze ze wszystkich a mialam 2 w domu i ich nie uzywalam , bo mala die jakos dziwnie tam ukladala . Chyba firma smiki . Ale zobacz tak jej tam dobrze , ze zasypiala w nim i jak wracalysmy do domu to sciagalam ja z nosidlem :see_no_evil:

Balam sie kupic lepszego zeby nie wyrzucic pieniedzy w bloto a tu taka niespodzianka

1 polubienie

Oo to już nie musi myśleć nad prezentem :smiley:
@Mamaprzygod super wynik, brawo :star_struck:
@asiam1 oo a ile płaciłaś za nosidło ?

1 polubienie

Ooo ja też myślę nad nosidłem dla młodego. Piszesz że w smyku kupiłaś? Muszę się rozglądnąć. Bo jak idę na zakupy to młody mi się już wyślizguje sam z wózka i nawet nie wiem kiedy go w nim nie ma. Oczywiście jak zapnę to nie wyjdzie ale czasem tak go rzucam

Mój tak się wierci że nie ma opcji że włożę go do wózka nawet na 2 min bez zapięcia. Jak jedzie w wózku zapięty fo jest zadowolony, ale jak nie ma zapięcia to chce się odwracać, wstawać itp