a ile ten Albik kosztuje ?
Ok 280 zł z jedna ksiazka
tutaj w jupijo zapłaciłam około 150 zł za książkę z piórem, a kolejne są około 30 zł także nie jest drogo.
To moja córka dostała coś podobnego z firmy uczę się bawić i tam też jest takie pióro które mówi czy coś się zrobiło dobrze źle to jest myślę że to pa alternatywa tańsza ale czy lepsza No nie wiem ja tak jestemsceptycznie nastawiona do tej zabawki
a u nas przy starszej córce te wszystkie książeczki z mówiącym piórem się nie sprawdziły, zero zainteresowania:(.
Cześć! Czasami trzeba po prostu zrobić sobie przerwę i ponownie się skupić. Wystarczy zarejestrować się tutaj https://22-bet.pl/ i grać, bawić się!
Koleżanka z pracy bardzo polecała mi albika, ale 300 zł to dość dużo jak na książkę, która nie wiadomo czy wzbudzi zainteresowanie dziecka. Zastanawiałam się czy nie kupić dziecku z rodziny na 3 urodziny, ale sama nie wiem. Może faktycznie lepiej postawić na tańszy zamiennik.
Lea my mamy ten z jupijo i córka bardzo lubi te książeczki;)
Albik jest mega ale właśnie ból jest tu że jak dziecku się nie spodoba to kasa wyrzucona w błoto a nie są to małe pieniądze
Super są te książeczki .
Na prezent od kogoś okej, ale samemu ciężko chyba wydać tyle kasy :)
Jupijo nie jest taki drogi w porównaniu do albika, więc to wcale nie jest takie drogie;p
Moja cora najbardziej teraz lubi grać w doble. Mamy doble z motywem kici koci i jescze takie słodziaki . Często w to gramy :D
Doble to super zabawa nie tylko dla dzieci
Dobble, niesamowita rozrywka dla całej rodziny
U nas za to puzzle są na topie;P
Cześć! Po pierwsze, "Carcassonne Junior" – prosta i zabawna gra planszowa, która rozwija wyobraźnię i myślenie strategiczne. Po drugie, układanki takie jak "Djeco Duo Puzzle" – pomagają w nauce kolorów, kształtów i logicznego myślenia. Jeszcze jedną świetną opcją są gry typu "Smart Games", na przykład "Zwierzęta na farmie" – maluchy uwielbiają te proste zagadki, które uczą koncentracji i rozwiązywania problemów. A jeśli szukasz czegoś interaktywnego, sprawdź "Gry z dźwiękiem od Fisher-Price" – to świetna zabawa połączona z nauką słów i dźwięków. Powodzenia w wyborze
Wszystko przed nami 😀