Czesc Mamusie. Zastanawiam się, ile z Was spędza czas grając na konsoli, bo u nas w domu to ostatnio hit. Z mężem odkryliśmy dwie gry, które super nadają się na wspólne granie.
Pierwsza to The Cave. Ciekawa fabuła, świetne postacie i trzeba trochę pomyśleć, żeby przejść poziomy. Świetna do wspólnej zabawy.
A druga to It Takes Two. Totalna rewelacja! Coś, co naprawdę nas wciągnęło, bo to gra o parze, która musi przejść przez różne wyzwania, współpracując. Naprawdę mocno bazuje na współpracy i komunikacji. Fajna fabuła i przy tym dużo śmiechu. Podobno dla niektorych gra rozwodowa
Jeśli szukacie sposobu na spędzenie czasu we dwoje, to te gry są idealne. Polecam, bo to świetna alternatywa dla tradycyjnych wieczorów filmowych i serialowych.
A Wy, gracie w coś razem z partnerem? Dajcie znać
It takes two - zgadzam się, super gra. Szkoda, że nie ma np jakiejś kontynuacji w postaci 2 części bo drugi raz przechodzić to samo to już nie ten sam fun:( Musimy sprawdzić tą The Cave🤔
Mój mąż ma Nintendo i graliśmy w Mario party, fajna bo można było grać we dwoje jako drużyna lub przeciwko sobie, teeken czy wyścigi różnego rodzaju te wchodziły, próbowaliśmy tez w overcooked ale ja za nerwowa jestem do takich gier zdarzyło się też grać z siostrzeńcami na ps to wtedy wszyscy graliśmy w wiedza to potęga, szymparty, fornite czy jakieś LEGO .
Jak nie mieliśmy dziecka to też just dance i butelka wina była spoko opcja ale no coz to już chyba nie ten etap życia
Uuuuuu ja wgl nie gram w takie atrakcje ,nie mam podzielności i patrzę na pada zamiast na ekran hahahah bo przyciski mi sie mylą i nie mogę nigdy ich zapamiętać
Za to moj ciupie w mecze
To ja jestem zacofana u nas mimo dzieci konsoli nie ma, ale to dlatego że napatrzyłam się jaki problem miała moja siostra z synem on już świata nie widział poza konsolą skończyło się na psychologu, dlatego stwierdziłam że jak my kiedyś daliśmy radę bez to i nasze dzieci bynajmniej w najbliższym czasie nie będą mieć więc i my nie mamy takiej atrakcji
Ja też nie jestem fanką gier przez mojego brata. On na ponad 20 lat i mówi, że nie może pracować na cały etat bo nie będzie miał czasu na gry śmiech przez łzy
Mój też tak gada mieliśmy biurko w pokoju, ale urodziła się mała, a mieliśmy do dyspozycji jeden tylko pokój, bo remont. Wyniósł biurko na strych. Myślałam, że skończy grać, a on teraz wyrzuca po schodkach przedłużacz i gra na strychu
Mój też bardzo długo nie grał, później grał, później znów nie, po narodzinach córki też spędzał większość czasu z nami, a teraz niektóre wieczory mamy wspólne, a niektóre ja biorę książkę, a on ucieka na strych
U nas w domu tez konsola ostatnio robi furore! Nie gralismy w The Cave ani It Takes Two, ale brzmi to super, szczegolnie It Takes Two – idealne do wspolnego smiechu i wspolpracy my czasem gramy w cos prostszego razem albo przeplatamy z filmami, fajnie spedza sie czas we dwoje.
Jakies inne gry dla par polecacie? Chetnie przycupme i poczytam
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.