Hej jestem Kasia, poznajmy się

Cześć Wyderka :)

super, że mała sie dobrze rozwija :) o to masz nieszczęsny pakiet chorób, jak dałaś radę z cukrzycą i ciążą ? 

Cześć wyderka:)

Tyna to u nas też Michalina:D 

nati bo nie chce na dzieciach wypierać jakieś presji 

wiem jak było u mnie 

ciocia pracowała w przedszkolu do którego chodziłam i cały czas chciałam do niej, z nia itp 

chce żeby to miejsce było ich a nie nasze

żeby tez sie nauczyli być bez mamy ze mama zawsze jest na zawołanie jak sobie coś wymyślą 

hej wyderka ! 

musiało ci być cieżko w ciazy :( 

ważne ze malutka zdrowa ! dużo zdrowia wam życzę :)

witaj Kasia...i jak żyje Ci sie w Polsce,podoba sie???Ja jestem mama trzech urwisów Mam na imie Agnieszka.

Cześć Kasiu! Jestem Magda, mama 7 miesięcznego małego łobuza, antywózkowca który kocha być noszony i traktowany jak mały królewicz :) 

Z zawodu księgowa więc u mnie wszystko musi być jak w zegarku, albo musiało być bo maluch wszystko wywrócił do góry nogami! 

Na forum od pół roku, także witamy w naszym gronie :)

Swoją drogą dziewczyny trochę się już znamy a ja dopiero z tego posta dowiedziałam się która jak ma na imię :D

Madzia też racja, zawsze się po nicku do siebie odnosimy:D

nie narzekam hehe 

jest to napewno o wiele ładniejszy kraj :D 

kasia to dobrze ze widzisz plusy....

wszędzie jest dobrze gdzie nas nie ma;)

Cześć Kasiu.  Tez jestem tu od niedawna. Mam na imię Milena, jestem mamą trzech chłopców. Obecnie jestem w czwartej ciąży. Tym razem udało się i będzie dziewczynka, termin na maj i też jeszcze nie wybraliśmy imienia. Wogole jeszcze prawie nic nie kupiłam malutkiej. Po raz drugi borykam się z cukrzycą ciążową. Przez kilka lat pracowałam w księgowości, teraz spełniam się jako mama na pełny etat i do pracy szybko nie wrócę. Witam również inne dziewczyny z grupy.

hejka Mamałobuziaków:D to niezłą ekipę będziesz miała w domku:D 

Kasia rozumiem no pewnie każdy robi jak uważa za słuszne

Hejka Mamałobuziaków

dom pełen miłości ! 
a córeczkę będzie chyna najbardziej rozpieszczona 

kazdego chłopca oczkiem w głowie 😍😍

w jakim wieku masz chłopców ? 

zazdroszcze zawsze chciałam mieć synka 

moze kiedyś🙈

u nas już wybrane 

bedzie Nikola 😁

Kasia super tez mi sie to imie podoba ;) 

Dziękujemy ♥️🥰

Jak się córeczka urodzi to chłopcy będą mieć 13l, 4l 2l. Tak będzie u nas wesoło. Ja myślę o takich imionach: Nina, Nela,Nadia. A zawsze podobało mi się Lena.

Z tych imion dla mnie Nela najladniej. Lenek wszedzie od groma

Oj tak Lena to bardzo popularne imię ostatnio;p

Ja chyba też Nela bym wybrała z tych trzech:p

Kasia Nikola też ładne:D

Lena to fakt dużo tych imion;) 

poczytaj znaczenie imion;) ja tak szukałam dla starszej i młodszej;) 

młodsza miała być Krysia w żartach powiedziane ale mi sie spodobała została Laura;)