Ja też nie miałam i nieużywałam
Ja jestem w ciązy nawilżam je kremami do pielęgnacji biusty które sa przeznaczone dla kobiet w ciazy
ja wlasnie dziś kupiłam ale nie wiem jaki rozmiar wziasc , bo wzielam pare do przymierzenia do domku
Ja miałam dobre cycki, nie kupowałam wkładek z góry, wolałam najpierw sprawdzić czy dziecko będzie umiało ssac z piersi i się okazało że nie było wielkiego problemu
ja jestem przed kupnem takiekiego specjalnego
ja mysle ze tez sie na taki skusze
takie sa bardzo wygodne
Ja mam dobre nie musiałam ćwiczyć piersi czy brodawek
ja tez miałam dobre i mysle ze teraz tez nie będzie problemu z karmieniem
ja mam nadzieje, ze u mnie tez będzie dobrze ![]()
a co do gadki że duże cyce to dużo mleka a małe to mało to nie koniecznie się sprawdza bo znam osoby co maja duże i walczą o każdą krople mleka, a ja mam małe a mleka mam mase ![]()
a to chyba tak nie jest ze duże piersi to dobry fajny pokarm itp. ;/
To stereotyp. Rozmiar piersi nie ma znaczenia w ilości pokarmu. Tak mi mówiła położna i lekarz.
Dokładnie, mam duże piersi a mój malec nie ma czym się na jeść. Sprawdza się tu twierdzenie: , z dużej chmury mały deszcz".
ja mam małe piesi i położna wyśmiała mnie jak jej powiedziałam na początku że nie mam czym karmić i rzeczywiście mała ssała tak że pokarmu było dużo czasem zwłaszcza w nocy aż nad to
wielkość pierśi nie ma tu znaczenia
używałam kremów i balsamów i masowałam piersi
starałam się używać kremów… ale z czasem przestałam i załuje
ja również używam kremów dla mam karmiących - bo wygląd piersi się zmienia podczas karmienia i należy o te atrybut kobiecości też dbać ![]()
moje piersi są teraz ladniejsze niz przed ciążą