Ja też nie robiłam zakupów a kupon dostałam
Aż przeszukalam emaila, ale nic nie mam niestety bo chetnie bym oddala.
A w ttm roku kupowaliśmy sporo rzeczy
Mi przyszedl sms ten kod ![]()
Ja dostałam kod, ale wykorzystałam, bo uzupełnilam zastawę stołowa na nadchodzącą wigilię, bo takto musiałam myć co chwilę te talerze.
@MamaZosiWojtkaFranka czy potrzebujesz jeszcze kodów? Bo jak nie to ja bym ten wykorzystała. To daj znać
Właśnie daj znac,
Bo ja u siebie jednak znalazłam wiec jak nie wykorzystam to też mogę dać
Ja założyłam konto robiłam nawet zakupy a nie dostaje takich bonusów …
Ja nie dostałam żadnego kodu, mimo że jestem u nich zapisana do newslettera… Więc nie wiem od czego to zależy…
Podzieli sie ktos jeszcze kodem?
Korzystajcie, ja najważniejsze łóżko i materace kupiłam więc mierzcie skorzystać. Materace już wczoraj przyszły, łóżko przyjdzie jutro
najwyżej po świętach jakieś dywany, lampki kupię ale to już na spokojnie jakby ktoś miał na oddanie
kurcze, ja też przeszukałam meila i nic, żadnego kodu, jak macie dziewczyny jeszcze jakiś na zbyciu, a wiecie, że nie wykorzystacie to chętnie przygarnę.
Na super promocje udało ci się załapać robiąc zakupy ![]()
Pisze że kod nieprawidłowy, to jakby ktoś nie korzystał to podzielcie się dziewczyny ![]()
@daga1271 Przegadałam z mężem i ostatecznie mimo moich szczerych chęci wydania pieniędzy my nie wykorzystamy swojego kodu, także podeślę Ci w wiadomości
weź do mnie napisz bo ja coś nie mogę klikam i klikam i mi nie wchodzi ![]()
Ja tez nie mialam na rmailu. Tylko w smsie link do kodu ![]()
Ja również bym potrzebowała,planuje zakupic krzesełko do karmienia i jakies aksesoria do tego. Czy byłyby ktoś tak uprzejmy i się podzielił,jeżeli nie wykorzysta swojego? ![]()
Tam wyżej udostępniłam kod, jak nikt nie wykorzystał to śmiało bierz ![]()
Niestety,wykorzystany.