Ikea kod 50 zł rabatu

Ja też nie robiłam zakupów a kupon dostałam

Proszę, mi raczej nie będzie potrzebny !

Aż przeszukalam emaila, ale nic nie mam niestety bo chetnie bym oddala.
A w ttm roku kupowaliśmy sporo rzeczy

1 polubienie

Mi przyszedl sms ten kod :wink:

Ja dostałam kod, ale wykorzystałam, bo uzupełnilam zastawę stołowa na nadchodzącą wigilię, bo takto musiałam myć co chwilę te talerze.

1 polubienie

@ewelka8990 nie pomyślałam o smsie :slight_smile:
Mam.

Proszę, jak Ktoś chce wykorzystać:

@MamaZosiWojtkaFranka czy potrzebujesz jeszcze kodów? Bo jak nie to ja bym ten wykorzystała. To daj znać

Właśnie daj znac,
Bo ja u siebie jednak znalazłam wiec jak nie wykorzystam to też mogę dać

Ja założyłam konto robiłam nawet zakupy a nie dostaje takich bonusów …

Ja nie dostałam żadnego kodu, mimo że jestem u nich zapisana do newslettera… Więc nie wiem od czego to zależy…

1 polubienie

Podzieli sie ktos jeszcze kodem?

Korzystajcie, ja najważniejsze łóżko i materace kupiłam więc mierzcie skorzystać. Materace już wczoraj przyszły, łóżko przyjdzie jutro :blush: najwyżej po świętach jakieś dywany, lampki kupię ale to już na spokojnie jakby ktoś miał na oddanie

kurcze, ja też przeszukałam meila i nic, żadnego kodu, jak macie dziewczyny jeszcze jakiś na zbyciu, a wiecie, że nie wykorzystacie to chętnie przygarnę.

Na super promocje udało ci się załapać robiąc zakupy :smiling_face_with_three_hearts:

Pisze że kod nieprawidłowy, to jakby ktoś nie korzystał to podzielcie się dziewczyny :blush:

@daga1271 Przegadałam z mężem i ostatecznie mimo moich szczerych chęci wydania pieniędzy my nie wykorzystamy swojego kodu, także podeślę Ci w wiadomości :heart: weź do mnie napisz bo ja coś nie mogę klikam i klikam i mi nie wchodzi :face_with_peeking_eye:

2 polubienia

Ja tez nie mialam na rmailu. Tylko w smsie link do kodu :slight_smile:

1 polubienie

Ja również bym potrzebowała,planuje zakupic krzesełko do karmienia i jakies aksesoria do tego. Czy byłyby ktoś tak uprzejmy i się podzielił,jeżeli nie wykorzysta swojego? :slight_smile:

Tam wyżej udostępniłam kod, jak nikt nie wykorzystał to śmiało bierz :smiling_face:

1 polubienie

Niestety,wykorzystany.