Ja niby na położne też nie trafiałam źle, ale też o wielu rzeczach decydują lekarze. Położna się żaliła, że kiedyś miały większą swobodę, a teraz podanie wielu środków musi zatwierdzić lekarz. I o cc też decyduje lekarz.
Ja oksytocyne dostałam już na sam koniec, bo się zestresowałam na tyle, że skurcze odeszły ![]()
O matko współczuję ale to prawda zwykle faceci są ginekologami , ja miałam sytuację że musiałam być dwa razy hospitalizowana w ciąży z powodu niepowściągliwych wymiotów i oczywiście lekarz ginekolog powiedział mi tak " ty wiesz że ten problem siedzi w głowie? Sama się nakręcasz " no tak ciekawe co by mówił jak by z trzy miesiące chodził na kacu i wymiotował nawet po wodzie i czy też by wtedy powiedział że da się nad tym zapanować ![]()
@Mamamiski haha o ja no to nieźle ![]()
Jakby faceci byli w ciąży i rodzili to wszystko inaczej by wyglądało xD
A powiem ci mogli by bo myślę że nie rozumieją co kobiety tak naprawdę przechodzą, mówią że skoro kobiety rodzą i zajmują się domem facet ciężko pracuje , ale ostatnio z tego co obserwuje w świecie to kobieta czasem ma wieksze jaja niż facet i charuje za 3 a faceci w domach siedzą na telefonach i nic nie robią bo im się nie chce ![]()
Mój mąż mówi że przychodzą młodzi do pracy jeden dzień i mówi że mu tu za ciężko i woli siedzieć w domu bo rodzice i tak mu kasę na zycie dają to w sumie po vo on będzie tak tyrać
centralnie im tak powiedział ![]()
Tak! Już dawno byłoby wprowadzone mnóstwo sposobów łagodzenia bólu i znieczuleń ![]()