Inhalator - jaki wybrać dla dziecka, kiedy i w jakich sytuacjach stosować

inhalator chyba lekarz zaleca? nie ma co kupować na zapas (takie jest moje zdanie)

mymamy mozliwośc pozyczenia z przychodni jedyni emaseczkę trzeba sobi ekupić

Asisława inhalator dobry jest przy katarku lub przy kaszlu u dziecka więc można sobie samodzielnie kupić i robić inhalacje dziecku. Nawet dla dorosłych super sprawa. Można inhalowac specjalnymi lekami jak i zwykłą solą fizjologiczną my używamy cała rodziną

Na razie nie było u nas potrzeby aby taki sprzęt zakupić, ale wskazówki bardzo cenne.

Jestem na etapie poszukiwań.

na razie nie było takiej potrzeby i oby jak najdłużej nie było

ja myślę kupić na przyszłość - przyda się i nam

ja musze kupic, fajne sa ze “smoczkiem” ostatnio kacper mial katar to by sie przydało

ja żałowałam że inhalator zakupiłam za późno bo dopiero jak Ami miała 4 lata

nigdy nie myślałam o kupnie inhalatora

My stosowalismy przy zapaleniu oskrzeli

my w lidlu kupilismy, corka miała jakies 1,5 roku. Teraz ma 2,5 i nie zawsze chce uzywac, musze bajke wlaczyc, zeby posiedziala chwile. ale i ja korzystam czasami. Fajna sprawa

my inhalator stosujemy przy mocnym katarku i super pomaga.

są nebulizatory, jeszcze lepsze niz inhalatory

my uzywamy inhalatora codziennie

Mój 2-letni synek na widok inhalatora protestuje. Próbowałam Go zachęcić na wszystkie możliwe sposoby, ale za każdym razem krzyczy i zdejmuje go z buzi. Wiem, że inhalacje bywają naprawdę skuteczne, ale chyba będę musiała z tym jeszcze trochę poczekać.

u nas to narazie zbędny przedmiot

córeczka siostry to tylko jak piosenki na youtube miała włączone nie płakała w innych wypadkach nie dawała sobie zrobić inhalacji

obym nie musiała kupować

gorzej jak dziecko nie chce go użyć