Mój zawsze podchodzi do mnie i pyta czynjeszcze coś chcę kupić…wtedy już wiem że to takie " kupuj ale w sumie mogłabyś się pospieszyć "![]()
Na szczęście u nas tak nie ma i to ja zazwyczaj zapędzam towarzystwo
Mnie korci żeby ściąć na krótko, ale też bardzo chciałabym mieć długie ![]()
Hahah, moj sie snuje za mna jak smród po gaciach
i i tak sie nie moge skupic i odstresowac
Mi się ostatnio udało wyrwać na zakupy bez niego (został ze swoją mamą o dzieckiem) ale i tak robiła zakupy sprawnie bo mógł zadzwonić w każdej chwili ze trzeba karmić małego ![]()
Hahaha no najlepiej wyjść na zakupy w samotności
bo tak to jak mąż z synkiem idą ze mną i chcę sobie coś jeszcze obejrzeć i się chwilę dłużej zatrzymam, to już widzę go stojącego z wózkiem w końcu alejki ze złym wzrokiem pytającym długo jeszcze ![]()
![]()
A jak idę sama to chodzę ile chcę, a oni niech sobie radzą w domu ![]()
![]()
To mój mąż też ma ten wzrok taki że niby już znudzony, zniecierpliwiony ale jak pytam o co chodzi to on nie nic, oglądaj spokojnie…. a po paru minutach mi mówi że mały już płacze i jest znudzony. No o great tak właśnie wyglądają wspólne zakupy ![]()
No to u mnie ten sam temat…masakra jakie to denerwujące🤣 już wolałabym żeby poszedł do samochodu posiedział na telefonie🤣
Dokładnie, ale ja odkąd jestem mamą nie umiem robić zakupów wolno ![]()
To racja. Wszystko w biegu nie wiem czemu ![]()
Ja ogólnie uważam że chyba już przestały istnieć życie w trybie slow
Ja bym się nie zdecydowała , za długo się czeka aby odrosły ![]()
![]()
co ty nie powiesz. Ja ostatnio poszłam sama na zakupy i się zdziwiłam że robię zakupy na szybkości a przecież poszłam trochę odetchnąć
Oj tak
niestety nie da się ukryć ![]()