Inwestowanie 800 plus

Nie no to wiadomo ile ludzi tyle preferencji. Ja wolałabym mieć na telefonie, w osobnym albumie, zamiast trzymać śmieci fizycznie, no bo jednak to śmieci, które finalnie i tak trafią do kosza :sweat_smile:
A ktoś inny woli mieć w pudełku, kopercie, reklamówce i trzymać w domu :sweat_smile:

Tyle że oni czasami proszą o wysłanie paragonu, więc powinien być oryginał.

Teoretycznie w telefonie mam opcję zrobienia skanu. Nie wiem po co komu ten papierek :rofl:no w każdym razie ja przez to z większości rezygnuje, bo nie chce mi się tego zbierać

1 polubienie

Ja właśnie musiałam wysłać skan paragonu . Pamietam jak kiedyś z Ferrero do mnie dzwoniło , że wygrałam główną nagrodę a jechałam akurat autem i już myślałam , że jakaś to super nagroda a to kieliszki. Ale zawsze lepiej kieliszki niż nic, chociaż coś udało się wygrać z tych paragonow, no i oczywiście zaraz szukałam gdzie ten paragon i na szczęście znalazł go. @Nadzianii te z kinder jajka można już wyrzucić :see_no_evil: ja już dawno wyrzuciłam , niestety nie wygramy w tej edycji już :see_no_evil:

1 polubienie

To prawda! Trzsba czytać wymagania bo często chca aby wysłać im fizycznie papierek paragonu :woman_shrugging:t3:

1 polubienie