Tak ale jak niemowlaka złapać na ten nocik jak sika:)
U niemowlaka to bardzo trudne zadanie
Te woreczki to super sprawa ale warto miec tez pojemnik na mocz bo potem woreczek nie chce sie zakleic
człowiek się uczy całe życie
annotr jak synek zrobił siusiu do woreczka to potem taki woreczek włożyłam do pojemnika bez przelewania i tak zaniosłam do badania, pani powiedziała, że jest dobrze
do kubeczka jest ciężko
oj tak wbrew pozorom trudna sztuka
No właśnie zrobiłam to samo i flatego o tym pisze, bo wg instrukcji na woreczku pojemnik nie jest potrzebny
koleżanka próbowała córce w szpitalu pobrać po razach tylko dziecko miało podrażnione okolice intymne, a jak się nie dało złapać tak się nie dało… Później pielęgniarki się zlitowały u przyniosły nocnik…
ważne ,żeby pamietać ,żeby mocz pobrać rano.
Tez słyszałam, że pierwszy mocz najlepiej złapać, tylko dziecko które jest karmione na żądanie to tak naprawdę nie wiadomo kiedy odda pierwszy mocz
woreczki sprawdzaja sie swietnie
Ciezko takiemu maluszkow pobrać mocz
w woreczek bardzo latwo, naklejam woreczek zakładam pampersa na to i po godzinie zagladam
u mojej koleżanki właśnie sie woreczki nie sprawdzały… Po kilku nieudanych próbach dziecko miało tylko obtarcia.
ja z woreczka korzystalam raz, corka miała okolo 1,5 roku, cos tam nam przeciekło, ale sie udało
Ja też korzystałam z woreczków, trzeba dobre je założyć wtedy nic nie przecieknie.
Ja przy pobieraniu synkowi puszczałam suszarkę na stópki albo gładziłam je mokrą pieluchą i działało od razu ![]()
a ja polecam woreczki, u nas sie za kazdym razem sprawdzaly
z pobraniem oczu u syna do woreczka nie było problemu, ale córce to jakoś sobie nie wyobrażam