Mój pan z dhl dzwoni zawsze i mówi gdzie zostawi przesyłkę. Kiedyś się naciął bo dzwoni że deszcz pada i włoży pod altankę a ja mówię że wyjdę do płotu bo jestem w domu nie wiedział co odpowiedzieć ![]()
![]()
U nas jeden z kurierów zostawia paczkę pod drzwiami , robi zdj i wysyła ze paczką pod drzwiami ![]()
Ja tam się nie przejmuje xd zwykle wiem kiedy jest kurier to z grubsza się ogarnę, ale ostatnio dostałam niespodziankę prezent i byłam w najgorszej wersji i nie mam urazu xd nie wiem jak kurier ![]()
![]()
![]()
![]()
Oni pewnie dużo takich niespodziewanych wizyt mają ![]()
Do mnie na szczescie dzwonia na telefon , i jak jestem w miare ubrana i ogarnieta to wyskakuje do nich z napiwkiem , ale jak gnijemy jeszvze w pizamach to prosze zeby zostawili za bramą ewentualnie jak wiem , ze psiaki są w domu w komplecie to pod drzwiami , a , ze zazwyczaj rzuce grosikiem to panowie chetnie podrzuca pake tam gdzie prosze
Ja mam bardzo seksowny, lubię krótkie spódniczki, głębokie rozcięcia i obcisłe ubrania. Ubieram się w biel, czerń, okazjonalnie czerwień. Codziennie chodzę w szpilkach. Sportowe buty zakładam tylko na spacer.
Wiosną często chodzę w takich botkach Botki damskie | Wiosna 2026 | Super ceny | Suzana.pl | Modne tanie botki ( polecam zajrzeć do sklepu suzana bo mają tam sporo dobrych polskich marek)
To ja zazwyczaj wyglądam jak lump
myślę że kurierzy widzieli mnie już w każdym stanie tą jak dostawcy jedzenia ![]()
![]()
Chyba wleciała reklama ? Spam…
Ubieram się dla siebie i tak jak mi wygodnie. Nie patrzę na obecne trendy, bo nie wszystko mi się podoba i czuję się w tym źle ![]()
Dokladnie mam tak samo, teraz w sklepach robia takie ciuchy jak dla nastolatek , pol brzucha na wierzchu a badzmy szczere mamuski to chca ukryc ten brzuch ![]()
![]()
![]()