Chętnie również poczytam czy są jakieś metody bo moje piersi chyba zostały wyssane przez dzieci wraz z mlekiem:)
W sytuacji kiedy operacja nie wchodzi w grę? Nie chcę sie poddawać zabiegom, ale jednoczesnie nie podoba mi sie to co widze. Bo piersi nie dość,że nie sa duże to jeszcze wiszące. Mogłabym zrozumieć,ze grawitacja działa jak piersi są spore ale w sytuacji kiedy piersi nie są duże ale wiszą to nie wygląda to tak dobrze
Co mam robić?
Wydaje mi się ze zabieg plastyczny w specjalistycznej klinice
Mi po ciąży nie zmiejszyly się piersi są jednakże bardziej miękkie. Są kremy ujedniajace biust ale nie wiem czy Ci coś pomogą. Ja miałam naklejone tejpy jak miałam mleko w piersiach bo mi opadały, po podniesieniu lekko było lepiej.
Podobno działa cuda aquaaerobik, odpowiedni biustonosz i te serum z Rossmana. Na sobie nie wypróbowałam.bo pierwszej córki kp nie karmiłam a druga dopiero co zaczęłam karmić
ja bym w biustonosz poszła i kremy ujedrniajace
Andzix plus ćwiczenia wzmacniające mięśnie
no na bank są jakieś ćwiczenia na taką poprawę czy aquaaerobik działa cuda nie wiem chodziłam jakiś czas, ale cudów nie było z tym, że ja chodziłam by się poruszać, a nie tam ujędrniać ciało więc w sumie nic nie zauważyłam by się zmieniło
Jest mnóstwo ćwiczeń na klatkę piersiową, które też pomagają w ujędrnianiu i podniesieniu biustu.
Zimny i gorący prysznic strumień wody na przemian na piersi. Ponoć pomagają też tabletki Perfect bust, ale sama ich nie brałam.
Jest dużo ćwiczeń które poprawiają klatkę piersiową, w internecie jest tego sporo, kiedyś robilam takie ćwiczenia i efekty byly ale to trzeba codziennie ćwiczyć. Systematyczność to podstawa.
jak dla mnie to efekt dadzą tylko ćwiczenia mięśni podtrzymujących. W tabletki nie wierzę, ani żadne kremy.
Jakie taetki używałaś? Słyszałam o masażach właśnie, sama mam zamiar masować. Biust mam dość spory
Moim zdaniem to cudów nie ma, żeby od samych kosmetyków biust się podniósł. Kosmetyki pewnie działają o tyle, że aplikując je na biust, dodatkowo go masujesz i to pewnie działa ujędrniająco, a nie kosmetyk.
Myślicie ze po ciąży po karmieniu raczej biust może wrócić do stanu sprzed ciąży??
Superczas, myślę, że sama ciąża bardzo już zmienia biust, nawet jak nie karmisz. Piersi rosną o kilka rozmiarów, pojawia większa lub mniejsza ilość pokarmu, skóra na piersiach się rozciągnie, jak pokarm zaniknie, to ta skóra zostaje. To może zależeć od biustu, ale wydaje mi się, że jeżeli nad nim nie popracujesz, to na pewno taki sam jak przed ciążą nie będzie.
Superczas do takiego samego stanu jak z przed ciąży na pewno nie
Super czas myślę że nie. Ja jak skończyłam karmić syna to miałam puste wiszące worki... byłam przerażona. Później szybko zaszłam w trzecią ciążę i piersi znowu zrobiły się pelne, duże. Teraz nadal karmie ale już zaczynam sobie je masować. Używam kremu z rosmana, został mi jakiś ujędrniajacy
Moje są bardziej miękkie niż przed ciąża ake są w bardzo dobrym stanie haha :D
Czemu tak wszystkie kobiety narzekają, że mają małe piersi