Jak prawidłowo karmić butelką – wywiad z neurologopedą Marceliną Przeździęk

Dokładnie ;) już zatęskniłam za takim maluszkiem ;)

Przyznaję femka że dla mnie to takie maluszki mogłyby byv już cały czas takie małe. Do etapu rd mogłabym kilkoro wychować hhhhehe

Mazia, bo oprócz tego że butelka jest antykolkowa trzeba pamiętać by dziecko prawidłowo złapało smoczek 😅 

Dziecko prawidłowo złapało smoczek i mama prawidłowo butelkę bo ten zaworek z odpowietrznikiem powinien być na górze to też jest ważne 

Oj też tęsknię za takim maluszkiem:D moja ma już 3 lata:(

Takie maluszki są kochane 

Moja prawie 5 m a już widzę jak ten czas poleciał . Żałuję że nie robiłam jej zdjęć na każdy miesiąc z plakietkami, wtedy byśmy widzieli jak się zmienia z miesiąca na miesiąc 

na zdjęciach nawet z tygodnia na tydzień widać różnicę. W pierwszym miesiącu życia robiłam cotygodniowe zdjęcia

Ja robiłam na początku co tydzień. Potem co miesiąc:) fajnie tak obejrzeć z tego pierwszego roku zdjęcia miesiąc po miesiącu jak Mały się zmieniał 

Ja robiłam zdjęcia ci miesiąc przez pierwsze 10 miesięcy . Niestety zabrakło 2 zdjęć do kompletu heh. Lubię oglądać zdjęcia dzieci ;)

Ja właśnie jestem w trakcie wybierania do wywołania. Lubię klasyczne albumy. Ale noo zdjęć cała masa.. i wszytkich wywołać się nie da. Także ciężko wybrać 

ja też miałam zapęd robienia albumu, ale jakoś mi to nie wyszło, ale muszę coś pomyślec, bo jednak to jest pamiątka!