Jak przeleżeć 9 miesięcy i nie zwariować

takie leżenie to rzeczywiście wyzwanie a szczególnie dla kobiet które przed ciążą były bardzo aktywne. Podziwiam wszystkie mamy które muszą przez te miesiące leżeć i życzę im dużo sił i wytrwałości

Czy przy ciąży zagrożonej trzeba bezwzględnie leżeć? Co można robić, aby się nie nudzić? Czy można wtedy korzystać z internetu? Sprawdź, jak zorganizować czas w ciąży, gdy musisz przymusowo leżeć.

1 polubienie

trzeba miec tez pomoc bo inaczej jest to bardzo trudne

ja pamietam jak w 1ciąży leżałam 5 miesięcy ale nie było obowiązków ale jak ktoś ma już dzieciaki to cięzko bez pomocy

ja na szczęście nie musiałam leżeć…na początku musiałam więcej niż zawsze odpoczywać bo były komplikacje i już trudno było mi się w dzień położyć na 2 h nie wyobrażam sobie ciągle leżyć, tym bardziej że mam już jedno dziecko którym trzeba się zająć

Na szczęście w miarę aktywnie spędzam czas w ciąży. . i oby tak do końca :wink: Strasznie nie lubię wylegiwać się w łóżku. Ale jak jestem zmęczona to oczywiście odpoczywam :wink:

ja nie lubiłam lezecz w łóżku jak byłam w ciazy ale lekaz mi kazał…

Ja na szcześćie nie musiałam leżeć przymusowo. Kładłam się do łóżka gdy czułam potrzebe relaksu.

Da się przeżyć :wink:

Myślę ze dla dobra dziecka wile można znieść.

ja jestem dopiero w 19 tygodniu. mam nadzieję że nie zanudzę się do końca ciąży:)

bez przesady, ja sie zarejestrowałam na fajnym forum dla matek i naprawdę poznałam super dziewczyny, wymieniłysmy się zaproszeniami na facebooku i stale piszemy do siebie o troskach a także o pierdołach itp.

Natanetq a na jakim forum?

Ja nie musiałam leżeć ale czas organizowałam soie w taki sposó by codziennie zajmować się czymś innym a naajbardziej lubiłam szukać ciekawych porad w internecie odnośnie dzieci

pamiętam że podczas pierwszej ciązy musiałam lezec i moim ulubionym zajeciem było robienie na drutach

ja z kolei dużo czytałam przy zagrozonej ciązy

Jak musialam lezec to ogladalam seriale

nie leżałam, ale gdybym musiała oczywiscfie bym leżała

całe szczęście ani podczas pierwszej ciąży ani teraz nie musiałam leżeć

ja musiałam leżeć w połowie ciąży