Ja mieszkam na wsi. 2 ośrodki i niby po jednym pediatrze w kazdym. Ale dziecka byl nie zapisala.
Synka zapisalam 10km.dalej. W miarę nowy ośrodek. 3 pediatrow.
Sami z mężem też się tam przepisalismy.
Ja mieszkam na wsi. 2 ośrodki i niby po jednym pediatrze w kazdym. Ale dziecka byl nie zapisala.
Synka zapisalam 10km.dalej. W miarę nowy ośrodek. 3 pediatrow.
Sami z mężem też się tam przepisalismy.
Jak jest tak źle to dobrze, to samo bym zrobiła , zawsze lepiej przejechać się dalej… tak jak u mojego chłopaka była Ukrainka, która wgl nie umiała leczyć tylko potrafiła dawać zwolnienie i skierowania nic więcej… a wgl zauważyliście , że jakoś po ogłoszeniu wyników zrobiło się tutaj spokojniej? Czy to tylko ja mam takie wrażenie ?
Tez mam sie tak wydaje … dzisiaj sobota moze nie kazdy ma czas mi dzisiaj tez jakos czasu brakuje ![]()
No jak ostatnio było po 7 nowych tematów dzień po dniu, to aż się dziwiłam jak wchodziłam, jednak to za duże natężenie było, dziś przyjemniej jest ![]()
Ja dzisiaj weszłam po całym dniu to jak nigdy , nie było tyle wiadomości , mogłam na spokojnie wszystko poczytać ![]()
Ja też dopiero przed chwilą weszłam
dzisiaj dzień sprzątania i zakupów
standardowo pojechałam z mężem na chwile a nie było nas 3 godziny
ale kupiłam sobie w LEROY MERLIN lampę w przecenie , z 300 na 100 zł wiec się opłacało
no i oczywiście wydałam już trochę więcej w Sinsay na ciuchy dla córki. Jak ona wejdzie do sklepu to maskara , zakupoholiczka
ale fajne promocje bo np. 2 bluzy za 15 zł albo takie cieplejsze spodnie za 5 zł
W domu ogarnianie szczeniaków , dwa mioty i jest co robić. Zwłaszcza , że mamy problem z jedną kruszynką i nie wiadomo co z nią będzie ;(
To prawda mozna by bylo zaspiewac …jaki tu spokoj nananna nic sie nie dzieje nananana ![]()
![]()
![]()
![]()
Ojej a co z kruszynka się dzieje ? Trzymam kciuki żeby było wszystko ok.
U mnie dziś też dzień sprzątania, ale już takiego konkretnego bo tydzień temu nie sprzątałam więc mam 2 razy więcej roboty. Jeszcze zostało mi pranie do poskładania, a nie chce zostawiać na jutro żeby jutro odpocząć
W końcu trochę spokojniej
od razu się człowiekowi lepiej na tym forum funkcjonuje ![]()
![]()
Haha
nie kuś losu, żebyśmy się kolejnego dnia nie zdziwiły ![]()
![]()
![]()
@MojeM1 ojej! mam nadzieję, że z psim okruszkiem będzie wszystko dobrze ![]()
![]()
Oj tak, zaraz wiadomo o co chodzi i można łatwo znaleść swoje pytanie i odpowiedź
@Mamii całkiem możliwe, że może tak być jak mówisz ![]()
@MojeM1 jak to kobiety, już takie jesteśmy że lubimy zakupy
my dzisiaj też mieliśmy w planie jechać do galerii , póki jeszcze można coś kupić z wyprzedaży , ale stwierdziliśmy , że nie ma sensu , miasto całe zakorkowane bo tak śnieg cały dzień sypie , że nie nadarzają z odśnieżaniem, do teraz ciągle sypie, aż u nas domofon przestał działać i nie można wejść do bloku , jak się nie ma klucza czy jak ktoś nie otworzy bo całe od śniegu wszystko jest i na dodatek Zaspy bo strasznie wieje
Ja bym kupiła też i kusi mnie ale kompletnie nie wiem jaki rozmiar wybrac
i wstrzymuje się jeszcze teoche. Pewnie jak uroze to już po promocjach bedzie ![]()
Hmmm , ale zastanawiam się teraz o co chodzi? ![]()
Ubrania na promce
sorki, pisałm to o 3 ciej w nocy chyba ![]()
No już teraz się kończą , zawsze lepiej kupić większe rozmiary
Haha to rozumiem ![]()
Czytałam to o 5 w nocy i wiedziałam o co chodzi, ale jak przeczytałam o 10 to już nie ![]()
No co Ty! Nic mnie nie zmusi żeby kupić większy rozmiar
czekam na talie osy i rozmiar xS ![]()
@SylwiaMK bo o takich dziewczynach godzinach ma się dziwaczne myślenie ![]()
wtedy to po Chińsku można sie dogadać ![]()
Dziękuję
Po jedzeniu mleczko ucieka jej nosem ;( nie przybiera na wadze , nie wiem dlaczego. Weterynarz nie widzi żadnych nieprawidłowości , ale tak jakby mleko nie wpadało do żołądka a wylatuje przez nos od razu ;( od jutra będę próbowała karmić dojelitowo. Mam nadzieję , że będzie dobrze bo już mnie w żołądku ściska…
Biedactwo, trzymam kciuki za maleństwo. Najgorzej jak takie maleństwo się męczy a nie jesteśmy w stanie nic zrobić ![]()
A dobra , myślałam że chodzi o dziecko ![]()
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.