Jak ubieracie i przykrywacie swoje maluszki do snu w te upały?

myślę ze upały da przed nami :wink: chyba coś z tego lata będzie w tym roku :melting_face:

1 polubienie

tak racja kark to główny wyznacznik czy dziecku jest dobrze czy zima na dworze czy latem :wink:

U nas właśnie od kilku dni ciepło, ale coś czuję, że to nie potrwa długo :unamused:

1 polubienie

A mi się wydaje że może już Wkoncu będzie ok z tą logoda

U nas śpi tylko w pajacyku, bez żadnego przykrycia.

Trzeba metodą prób i błędów zobaczyć jak dziecku lepiej jest spać. Jedne lubią być przykryte drugie nie

Ja próbowałam synka kłaść w cienkiej piżamce i cienkim spiworku ale musiałam w nocy zdejmować śpiworek bo dziecku było wyrazu za ciepło

Nooo oby tak było :smiling_face:

Śpi w ranpersach i przykrywam delikatnie

Moje starsze dziecię ostatnio wyjął polarową piżamę bo jemu jest zimno i koniec :rofl:

No i co poradzisz. Możesz się śmiać ale ja też śpię w długich portkach i koszulce z krótkim rękawem przykryta po sam nos bo mi zimno

Ja to jak narazie czekam na te upały bo u nas cały czas chłodno i deszczowo

Noc jest zawsze chłodniejsza, mój syn śpi w body na krótki i kocyk, a jak jest chłodniej to piżamka na długi i kocyk.

no u nas w końcu zrobiło się ciepło :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Haha! :sweat_smile: Bywa i tak :grin:

Dokładnie, u mnie córka się sama w nocy i tak rozkopuje i odkrywa

Może to nie o zimno chodzi, tylko o to przyjemne uczucie bycia otuloną? Bezpieczniej, spokojniej się wtedy zasypia. Ja mam znajomą, która nawet przy 30 stopniach musi mieć coś na stopach, bo inaczej nie zaśnie

1 polubienie

U mnie dziś w nocy był taki upał, że synek spał w samym pampersie

Nie bardzo o uczucie bycia otuloną bo ja muszę mieć kołdrę :rofl::rofl::rofl::rofl: pod kocem nie usnę bo mi zimno :rofl::rofl::rofl: no tak mam

U nas poprzednia noc upał i syn spał w bokserkach :wink: dzisiaj piżama z długimi spodniami i długi rękaw :wink: takie zmiany