Jak Wasze samopoczucie 💖?

Dokładnie :laughing::laughing::laughing:

A jeszcze była ostatnia i mówie aaa niech ktos sobie kupi :sweat_smile:
Racja pokrowce sa drogie nieraz jak walizka kosztują.
Ja np jak lece to taśma oklejam. Widzę jak streczami obowiązują tez a taki pokrowie to raz dwa i już

Super jak masz takie wsparcie :heart:

Oj tak , yeraz jestem u rodziców i oboje pracują p 18 są dopiero w domu i cały dzień sama z dzieciakami siedzę i szczerze powiem w nocy jestem już wgpompowana.

To właśnie w takich sytuacjach widać, że mężowie w nocy też nas wspierają i pomagają i jest zawsze lżej a tak u rodziców jak się jest to samej się zostaje to mega ciężko :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::face_holding_back_tears:

Oj tak , ja jeszcze walczę ze schodami Góra dół, ale jutro ma mi kurier dostarczyć bramkę :star_struck::star_struck: moje zbawienie​:sweat_smile:

1 polubienie

Kurczę przy schodach to strach bez bramki chociaż są takie gagatki co potrafią ja otwierać same

A masz jakąś godną polecenia, bo moja zaraz wyzionie ducha, ale to stara z czasów jak starsza była malutka, więc już ma prawo

Wyślę zaraz linka , powiem szczerze sama zamontowałam nawet spoko jest , zamówiłam na allegro i nie drogo :smiling_face_with_three_hearts:
https://allegro.pl/oferta/barierka-ochronna-bramka-zabezpieczajaca-na-schody-drzwi-rozporowa-75-113cm-18627200834?utm_medium=afiliacja&utm_source=ctr_2&utm_campaign=c12fde54-d9af-4901-a8e5-8148aba86bbd&utm_content=153301a79744#

1 polubienie

Ju też dodałam do koszyka , już za miesiąc mam w planach też taką zamontować :blush:

U mnie w domu jest w sumie nie potrzebna ale u rodziców koniecznie i że na miesiąc przyjechaliśmy tu a dzieciaki pchają się na schody to był mus kupić :neutral_face:

Bezpieczeństwo najważniejsze 🫶🏻

1 polubienie

No tak dokładnie, jeszcze barierki na łóżko by się przydały :sweat_smile: bo koło łóżka mam poroskladane kołdry i poduszki w razie jak by córka w bocy spadła :sweat_smile::rofl:

To ja tak samo :sweat_smile: na szczęście jeszcze nigdy nie spadła :rofl: chociaż się wierci jak już ją nad ranem biorę do łóżka

To u mnie starsza teraz spadła z łóżka jak byliśmy na wakacjach bo zawsze mały jakąś barierkę a tutaj zero

Ja się boję że po barierce by się wspinał, musiałaby być to bardzo wysoka barierka