Polecam taka seysso od 0 do 3r. Z. Ta zwykła elektryczna jest od 3r.z.
Kosiaszka zamiast elektrycznej, które w sumie to chyba nie są już zalecane przez dentystow, jeśli rozważasz zakup to kup ta soniczna co PattMaz pokazała. Ona jest od pierwszego zabka :)
Ja elektryczną stosuje od 3 r.ż.
Ja kupiłam synkowi chwilę po drugich urodzinach szczoteczkę soniczną Philips sonicare i cały czas od tamtej pory jej używamy.Dużo lepiej czyści zęby niż manualna.Ja polecam.
https://m.euro.com.pl/szczoteczki-elektryczne/philips-sonicare-hx6322-04.bhtml?gclid=Cj0KCQiA4L2BBhCvARIsAO0SBdYtMckYdXVH0dVN2avGlybKWf6L0LFud_TfDn00J6e_tRDXO_CcvWMaApI3EALw_wcB&gclsrc=aw.ds
ALe elektryczna nie jest zalecana w ogole czy tylko dla dzieci ? Bo moi to mnie ochrzaniaja ze na manialnej jade - sa jak najbardziej za elektryczna czy soniczna.
Kosiaszka, chyba chodzi o szczoteczkę elektryczną rotacyjną-ona może być nie zalecana takim maluchom.Wedlug mnie bardziej dla takich większych 6+.
A soniczna uważam jak najbardziej się sprawdzi przy tych mniejszych.Jest delikatna i dobrze czyści.
Soniczna szczoteczka super sprawa, używamy od niedawna i jesteśmy bardzo zadowoleni
Ja mam ale stoi 😂 wolę używać jakoś zwykłej
Patt Mazz super ze napisałaś,juz od tygodnia mała w ogóle nie chce myć ząbków...czasami sama próbuje ale niestety zamyka buzie...musze porzadnie obejrzec jej buzkę...a i zastosuje moze porade z zakupami...od czegos musze zacząć by znów rutyna wrociła do łask
Ja mam zwykła elektryczna i nie narzekam liczy się to jak myjemy zeby a nie jaka szczoteczka ☺
Ja mama taka i taką. Jak mam ochotę to tą myje :-D córka ma zwykłą jak narazie ,ale już też elektroniczna dostała w prezencie,ale ona od 3 roku życia dopiero
a ja juz zwykła nie umiem dobrze umyć zebów, mam wrażenie ze nie sa tak "doczyszczone" orzestrzenie międzyzebowe jak przy sonicznej czy elektrycznej. W dodatku zwykła często powoduje u mnie krwawienie dziąseł, czego nie ma przy elektrycznej
Może masz mieksze włosie przy elektrycznej dlatego działa nie krwawia ☺
Ewe u mnie też krwawienia przy zwykłej występują, ale czasem na szybko wolę zwykłą jak mi dziecko nie daje umyć nawet zębów
Zależy kto jaka może ja mam w ciąży straszne krwawienia dziąseł używam od początku lacalut activ pastę i płyn i nic nie pomaga
Anulka ja to już od lat stosuje bo problem był ,ale teraz się nasiliło,ale to norma w tym czasie ciąży
U mnie jakoś narazie nie ma krwawienia z dziąseł i zeby tez ok ☺
Ja ostatnio kupiłam synowi soniczną - długo się zastanawiałam , czy zda egzamin i jest okej. Nie wiem, czy dokładniej są umyte zeby, ale chętnie je myje. Jest zaciekawiony swiatelkiem i wibracjami. Na początek wybrałam niedrogi model ok. 50 zł kosztował
Ja ostatnio kupiłam synowi soniczną - długo się zastanawiałam , czy zda egzamin i jest okej. Nie wiem, czy dokładniej są umyte zeby, ale chętnie je myje. Jest zaciekawiony swiatelkiem i wibracjami. Na początek wybrałam niedrogi model ok. 50 zł kosztował
Aga K a powiedz mi sa wymienne koncówki w sonicznych czy to takiet jednorazowe i trzeba nowa soniczna kupic