no włansie ja to zawsze wszystko do pralki wrzucam rzadko piore w ręku, kiedyś probowałam sie w to bawić;) ale mi szybko przeszło;)
Mi szkoda czasu trochę na pranie ręczne, nie lubie tego robić i uważam że ręcznie sie tak dobrze nie dopierze jak w pralce. Dlatego co jakiś czas wole kupic nowy stanik czy inną rzecz ;)
Olaaleksandra do karmienia mam z Canpol babies i są fajne tylko rozmiary wzięłam dwa i pasuje tylko ten największy. Z Sinsay też mam ale nie polecam.
Ja wszystkie piorę w pralce ale te droższe wsadzam do takiego woreczka do prania bo takto szkoda żeby zaraz druty powychodziły
Ja do karmienia mam z firmy alles. Bardzo dobre biustonosze, duża rozmiarówka. Kupowałam na allegro bo taniej.
Również mam siateczki na biustonosze i tylko w nich piorę. Moja mama pierze ręcznie, ale przynajmniej te białe wg.mnie bielsze są od prania w pralce.
Ok dzięki za rady ;) na pewno sprawdzę
Ja tak samo wszystko w pralce piorę również mam takie specjalne woreczki i czasami właśnie wrzucam do nich czy to biustonosze Czy to jakieś mniejsze skarpetki syna albo inne delikatne rzeczy wydaje mi się że stanik właśnie ręcznie się tak dobrze nie dopierze w szczególności biały bądź w jasnych odcieniach
A ja wam powiem ze nie kupuje zbyt drogich biustonoszy i kiedys faktycznie byl problem z drutami obecnie mam wrazenie ze wykonania sa duzo lepsze i nie pamietam kiedy te druty wylazily;) albo utrafiam na lepsze fasowny lepsze wykonania albo sie poprawily;) co do woreczkow nigdy nie mialam ale moze to by wlasnie poprawilo zywot biustonoszy;) a na taki lepszy musze sie w koncu skusic ;) odrzalowac i kupic ;)
Również nie kupuję jakichś drogich staników. Mamy taki sklep w pobliskim mieście, gdzie za 30 -35 zł kupuję fajne jakościowo staniki. Biust mocno się nie zmienił , krótko przed porodem piersi bardziej obrzmiały ale nie na tyle bym musiała zmieniać miseczki.
ja nigdy też nie kupowałam drogich czasami przez Internet zamówiłam a teraz to mam taki sklepik z bielizną i ceny też są dość niski
Mi teraz podpasowaly z hm biustonosze tylko fakt trzeba się nameczyc żeby coś fajnego dobrać
Ja też miałam biustonosz z HM w takim dwupaku i nawet teraz w nich chodzę, bo są bardzo wygodne!
ja w ciązy i okresie karmienia nie inwestowałam w biustonosze.poczatkowo miałam te typowo do karmienia białe a potem przewaznie kupowałam takie cienkie( pół materiał i troszkę koronki) wkładki zakładałam by ochronic bluzki przed plamami z mleka...u mnie rozmiar wieksze w czasie ciąży i karmienia a teraz już wróciłam do swojego 75B
Te do karmienia staniki u mnie się sprawdziły
Ja miałam bardziej takie sportowe super były wygodne dodatkowo świetnie podtrzymywały piersi nie gniotly mnie i nie kosztowały tyle co typowe do karmienia :)
Ja zawsze lubiłam sportowe staniki ale np. teraz na mój rozmiar nie mogę znaleźć odpowiednich
Teraz jest tego cała masa trzeba trafić oo prostu na odpowiednią stronę z której będziemy zamawiać dużo firm ma darmowa opcję odsyłania towaru więc super opcja i warto skorzystać
W sportowych wygodnie
z pepco najlepsze :D
ja nie miałam z tych pepco, ale jak mówicie ze najlepsze, to trzeba będzie wypróbować.