podwójne szczeście zawsze jest fajne ![]()
ja brałam dużo tabletek wspomagających zajście w ciąze i ich skutkiem mogła być ciąza mnoga, mamy jednak jedną księzniczkę ![]()
Niedługo będziemy się starać o drugie dziecko ale powiem szczerze że bliźnięta byłoby dla mnie szokiem i mimo że dziecko To najlepsze co może w życiu być ale jednak mam nadzieję że będzie to ciąża pojedyncza
ja jestem z tych mam, ktore marza o podwojnym szczesciu:) mimo, ze mam juz dziecko i wiem, ze jest to duzy obowiazek i przy dwojce, a raczej juz wtedy trojce byloby jeszcze wiecej zajec:)
ja marze o tym by na blizniaki nie natrafić ![]()
Ja chyba bym nie dała rady
ciekawa porada, pierwszy raz słyszę o takich sposobach na zwiększenie szans na urodzenie bliźniąt.
Może lepiej jednak pojedynczo… nie wiem czy dałabym radę fizycznie
Nie dałabym rady z bliźniakami
Wydaje mi się że to ma sie w genach
wydaje mi się że to czy para będzie miała bliźniaki jest najbardziej uzależnione od genów.
Ja marze o choiaż by jednym maluszku ale niestety na razie nie jest mi to dane
Ja bym chyba się obawiała bliźniąt
Ja nieraz sobie myślę, że jakbym miała teraz urodzić bliźnięta to wcale nie płakałabym z tego powodu ![]()
Bardzo chcialabym mieć bliźniaki ![]()
powiem tak z jednej maleńkiej strony było by to fajne ale z drugiej sama w domu z bliźniakami i 4 letnim dzieckiem chyba bym się wykończyła
Byłoby fajnie, ale na pewno dużo, dużo trudniej.
raczej nie chciałabym bliźniaków
opowiem wam historię mojej siostry ciotecznej u jej męża w rodzinie fakt że dalekiej ale w rodzinie zdarzały się przypadku bliźniaków kuzynka miała już jednego synka i bardzo chciała mieć córeczkę pewnego dnia jej mąż spotyka się z kolega u nich w domu i się śmieje że da mu przepis jak zrobić bliźniaków wszyscy się z niego śmieli że jak może dawać komuś przepisy skoro sam niema bliźniaków dwa miesiące później okazało się że Gosia jest w ciąży a na usg pokazało że to właśnie bliźniaki
Przy jednym dziecku mam spory brzuszek więc chyba bym wolała nie mieć bliźniaków, bo by mnie brzuszek przeciążył:)