Trzymam kciuki, że jednej tak się nie stało. Bo szkoda by było i pewnie dodatkowe wcale nie małe koszty
U nas ogolnie nikt nie sklada , stoja cala zime i na sezon po prostu sie czysci a tu taka niespodzianka z wiatrem
rok temu wszytsko bylo dobrze
Ja już nie zamierzam tego wyciągać ![]()
U mnie rano przymrozek ![]()
![]()
![]()
Nie no chyba już będzie w końcu ciepło ![]()
ja nawet nie zamierzam wyciągać , dzisiaj słoneczko od rana świeci ale jest 1 stopień
U nas szaro i bez słońca. Naszczescie nie pada. Za ciepło też nie jest
Ja synkowi wyjęłam kurtke zimowa bo wczoraj rano jak o 7 wychodzil w.przejsciowce to twierdzil ze Mu zimmo.
Dzisiaj po 8 byl 1 stopień i wiatr i naprawdę zimnooo ![]()
U nas też z rana szyby trzeba drapać , wiosno wróć ![]()
![]()
![]()
U mnie w pogodzie długoterminowej widzę już wiosnę ![]()
![]()
oby tylko się sprawdziło
My byliśmy z małym na mieście wczoraj to mój mąż żałował że kombinezon mu wywiozłam …. Były 4 stopnie. Ale miał kurteczkę zimową i spodnie z polaru ciepłe i przykryłam go kocykiem
U nas wczoraj na wieczór zaczął padać śnieg. Utrzymał się do 6:00 rano
Tragedia, mam nadzieje, ze u nas nk będzie padał ![]()
![]()
![]()
Ja czasem jeszcze sie skusze na kombinezon merino zeby malej zalozyc , ale bywaja dni , ze chodzi tylko w dresiku
kwiecien plecien , i to doslownie
ale jednak tych cieplejszych dni jest duzo wiecej . Dzisiaj cieplo , ale nie jakos bardzo slonecznie . Mimo to sprawunki na miejsce zaliczone ![]()
Dzisiaj juz cieplej.
Aczkolwiek o 5.rano było-3.i bialo od mroziku.
Także niech te minusowe temperatury znikaja juz
Mam nadzieję że z dnia na dzień będzie tylko cieplej
U nas ma być coraz cieplej, ale też zapowiadają deszcze
U nas wczoraj padał śnieg, a dziś rano szyby były oszronione:see_no_evil: ja już wyczekuje tej wiosny i cieplejszych dni ![]()
Pobudka 7 . U nas zimno i szaro jak narazie. Mały miał niespokojna noc i jak go uśpiłam przed 22 to po 23 się obudził z płaczem o niedbali się go uspokoić…… dopiero zasnął o 24
U mnie ma byc dzis 15 stopni
i caly dzien slonecznie. Wlasnie zbieramy manatki , szykujemy sie i bedzieny grzaly na spacerek ![]()
Masakra , więcej zimy jak wiosny… u nas 6 stopni ale słoneczko jedyni ma być 10 ![]()