jest 48h po zgłoszeniu do przychodni
też na to liczę
jakoś się zaczęłam niecierpliwić w 38hbd
Nam polożna pomogla przy pierwszej kapieli bo sie stresowalismy. Ogarniala kikuta bo na poczatku tez sie go balismy bardziej czyscic itd. Do tego ważyła i sprawdzala czy waga jest ok. Moja pomagala w przystawianiu jak probowalam karmic.
Takze wg mnie fajnie ze sa takie wizyty ![]()
Aaa i oczywiscie sprawdzala czy u mnie ok. Jak rana po cc. Doradzala co z nia robic itd.
A wracając do.pogody. strach gdzieś wyjsc. Ulewa-slonce-ulewa. Masakra
To ty też na dniach już rodzisz ![]()
![]()
U mnie polozna przez dwa miesiące była w sumie 5 razy. Jak skończyły dwa miesiące to już się z nią nie kontaktowałam , nie miałam potrzeby. A na wizytach na początku to wiadomo oglądała dzieci, Blizne po CC, karmiłam przy niej, robiła mi test na depresję po porodowa i tak sobie gadaliśmy
w sumie oprócz karmienia nie miałam nigdy problemow i pytań. Każdemu z moich dzieci ogarniała kikuta i odpadał na wizycie bo pewną ręką to robiła a ja zbyt delikatnie. A myliśmy sami i pazurki też sama ogarnęłam
ale po to jest żeby pomóc we wszystkim
termin na 25 niby, ale macica coś sobie tam już ćwiczy, więc liczę, że będzie troszkę wczesniej
U mnie coś się dzisiaj zrobiło chłodniej o jest pochmurno
gdzie to lato?
Ja przez tą pogodę mam taką migrenę że technicznie to bym przy kiblu siedziała tylko
@Mamuska357 dokładnie tutaj też jest tak zimno Ja chcę lato. Mam nadzieję że przyszły tydzień pogoda się zmieni zwłaszcza że mamy imprezę urodzinową równo za tydzień na świeżym powietrzu
Od wczoraj również mam taki ból ze ucho i szyja bolą ![]()
nurofen nawet nie pomógł. Wgl jak oczami ruszam to ból pkropny tak samo ![]()
ja mam nadzieję że do jutra minie bo córki chcemy zabrać na wycieczkę w sobote i muszę być " na chodzie " ![]()
Ej ja mam wlansie to samo ciekawe czy to przewiane czy co ale normalnie umieram
Taka dziwna pogoda też się bardzo odbija na samopoczucie , mnie przeokropnie przez parę dni bolo w jednym miejscu pod łopatką później przyszedł taki konkretny deszcz i jak ręką odjął ![]()
A zmieniając temat A nie chce mi się szukać w którym dokładnie rozmawialiśmy - w końcu się spakowałaś?
No tez moze byc ale oczy mam takie jakby mi je miał ktoś wydłubać albo jakby same miały wypaść ![]()
![]()
Też w sumie okresu mam pierwszy dzień ale nie miałam takiego bolu nigdy przy okresie ![]()
U mnie dzisiaj słonecznie, ale niestety dość wietrznie , niby pogoda ładna, ale ten wiatr trochę psuje ta temperaturę
U mnie podobnie czekam na sloneczko bez wiatru
jedyny plus pranie szybko schnie ![]()
Tak to prawda, po tygodniowych opadach w końcu można było wyprać pościel i ręczniki
Taak
chyba dwa tygodnie temu
poczułam dużą presję i w końcu musiałam ![]()
ale to dobrze mam już to z głowy dziś jeszcze dokupiłam kilka rzeczy bo w nocy miałam taki mocniejszy skurcz i już jestem gotowa ![]()
Najważniejsze
to teraz możesz spać spokojnie ![]()
Mam nadzieję że mi się to niedługo przyda ![]()
Nooo suszarka daje ciepło zwłaszcza jak jest z własną pompa ciepła. Ja na szczęście mam i pralkę i suszarkę w kotłowni bo tam stoi tylko pompa ciepła. Zawsze otwieram okno jak suszę a przy upałach wystawiam na zewnątrz pranie