Jaka u was pogoda?

jest 48h po zgłoszeniu do przychodni

1 polubienie

też na to liczę :smiley: jakoś się zaczęłam niecierpliwić w 38hbd

Nam polożna pomogla przy pierwszej kapieli bo sie stresowalismy. Ogarniala kikuta bo na poczatku tez sie go balismy bardziej czyscic itd. Do tego ważyła i sprawdzala czy waga jest ok. Moja pomagala w przystawianiu jak probowalam karmic.
Takze wg mnie fajnie ze sa takie wizyty :heart:

Aaa i oczywiscie sprawdzala czy u mnie ok. Jak rana po cc. Doradzala co z nia robic itd.

A wracając do.pogody. strach gdzieś wyjsc. Ulewa-slonce-ulewa. Masakra

1 polubienie

To ty też na dniach już rodzisz :heart_eyes::face_holding_back_tears:

U mnie polozna przez dwa miesiące była w sumie 5 razy. Jak skończyły dwa miesiące to już się z nią nie kontaktowałam , nie miałam potrzeby. A na wizytach na początku to wiadomo oglądała dzieci, Blizne po CC, karmiłam przy niej, robiła mi test na depresję po porodowa i tak sobie gadaliśmy :sweat_smile: w sumie oprócz karmienia nie miałam nigdy problemow i pytań. Każdemu z moich dzieci ogarniała kikuta i odpadał na wizycie bo pewną ręką to robiła a ja zbyt delikatnie. A myliśmy sami i pazurki też sama ogarnęłam :smiley: ale po to jest żeby pomóc we wszystkim

1 polubienie

termin na 25 niby, ale macica coś sobie tam już ćwiczy, więc liczę, że będzie troszkę wczesniej

1 polubienie

U mnie coś się dzisiaj zrobiło chłodniej o jest pochmurno :joy: gdzie to lato?

Ja przez tą pogodę mam taką migrenę że technicznie to bym przy kiblu siedziała tylko

@Mamuska357 dokładnie tutaj też jest tak zimno Ja chcę lato. Mam nadzieję że przyszły tydzień pogoda się zmieni zwłaszcza że mamy imprezę urodzinową równo za tydzień na świeżym powietrzu

1 polubienie

Od wczoraj również mam taki ból ze ucho i szyja bolą :unamused::unamused: nurofen nawet nie pomógł. Wgl jak oczami ruszam to ból pkropny tak samo :smirk::smirk: ja mam nadzieję że do jutra minie bo córki chcemy zabrać na wycieczkę w sobote i muszę być " na chodzie " :face_with_peeking_eye:

Ej ja mam wlansie to samo ciekawe czy to przewiane czy co ale normalnie umieram

Taka dziwna pogoda też się bardzo odbija na samopoczucie , mnie przeokropnie przez parę dni bolo w jednym miejscu pod łopatką później przyszedł taki konkretny deszcz i jak ręką odjął :smiling_face_with_tear:

1 polubienie

A zmieniając temat A nie chce mi się szukać w którym dokładnie rozmawialiśmy - w końcu się spakowałaś?

1 polubienie

No tez moze byc ale oczy mam takie jakby mi je miał ktoś wydłubać albo jakby same miały wypaść :face_with_head_bandage::face_with_head_bandage:

Też w sumie okresu mam pierwszy dzień ale nie miałam takiego bolu nigdy przy okresie :pensive:

U mnie dzisiaj słonecznie, ale niestety dość wietrznie , niby pogoda ładna, ale ten wiatr trochę psuje ta temperaturę

U mnie podobnie czekam na sloneczko bez wiatru :slight_smile: jedyny plus pranie szybko schnie :see_no_evil:

Tak to prawda, po tygodniowych opadach w końcu można było wyprać pościel i ręczniki

Taak :laughing: chyba dwa tygodnie temu :laughing: poczułam dużą presję i w końcu musiałam :laughing::face_with_peeking_eye: ale to dobrze mam już to z głowy dziś jeszcze dokupiłam kilka rzeczy bo w nocy miałam taki mocniejszy skurcz i już jestem gotowa :face_holding_back_tears:

3 polubienia

Najważniejsze :muscle: to teraz możesz spać spokojnie :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Mam nadzieję że mi się to niedługo przyda :laughing:

Nooo suszarka daje ciepło zwłaszcza jak jest z własną pompa ciepła. Ja na szczęście mam i pralkę i suszarkę w kotłowni bo tam stoi tylko pompa ciepła. Zawsze otwieram okno jak suszę a przy upałach wystawiam na zewnątrz pranie