U mnie dwie w tym tygodniu ale jedna przespałam ![]()
U nas była w niedzielę, a są takie temperatury, że człowiek nie pamięta co to deszcz, A najgorsze że po takiej zimie jaką mieliśmy rekordy najniższych stanów rzek A wydawało się że to co się działo w zeszłym roku było już minimum
Ja myślałam , że po takiej zimie to nie będzie takiej suszy. U mnie niedawno deszcz trochę pokropił ale jest chyba teraz jeszcze cieplej niż było, to nic nie dało.
Świetny basen
a jak Ty się czujesz w te upały?
Termometr pokqzuje 40 stopni
Jest mega duszno.
Slonce obecne wychodzi i zachodzi.
Zachmurzylo sie z jednej strony.
Oby jakiejś mega ukewy i burzy z tego nie bylo
Ja tak się cieszę zawsze z ulewy i burzy.
U nas też masakrycznie gorąca w mieszkaniu ![]()
Na vintedzie kupiłam używany za 110 zł
nowy ponad 300 zł kosztuję więc się skusiłam ![]()
@AnetteSo myślę że te temperatury dają popalić maluchom😔
@magdap_96 powiem szczerze bardzo mnie męczą, nie mam siły w ciągu Dnia ![]()
Słuchaj my nie będąc w ciąży z trudem dajemy sobie radę w ciągu dnia, a co dopiero ty z trójką dzieci i w ciąży
Basen mega, mieliśmy podobny dla syna ![]()
Jutro już ma być u nas chlodniej. Całe szczęście! Ostatnie trzy dni klnelam na tą pogodę ![]()
chociaż wiem, że w zimie jak mi tyłek zmarznie to będę tęsknić ![]()
U nas gorąco okropnie i straszą burzami ![]()
zapowiadają ok 5-6 rano i mamy pomarańczowe ostrzeżenie przed burzami i gradem a po tych upałach może się coś zebrać
Ja nie.
Deszcz potrzebny, ale ponprostu deszcz.
A nie burze z ulewamj ktore zaś niosa wichury /grady/podtopienia.
U Nas też alerty orzed burzami.
Jutro ma byc kolo 25 stopni.
To w Kazimierzu Dolnym oberwanie chmury a w Lbn nadal duszno i nic się nie dzieje tyle że ciemniej się zrobiło
Ale super basen, mega wielki …. ![]()
No ja dziś żałowałam że nie pojechałam nad wodę po pracy bo w sumie było mega gorąca (40 stopni na termometrze na balkonie) a w sumie nie było już wieczorem takiego pełnego słońca więc można było się popluskać ![]()
Teraz 36 stopni i coś kropi, ciekawe czy będzie burza
Ja małą ostatnio też u rodziców e ogrodzie wkładałam do basenu. A pluskanie rękami i nogami w wannie ogarnęła dopiero parę dni później, więc nie skorzystała tak jakby mogła teraz ![]()
My na ten upał akurat jesteśmy w górach , mamy basen przy hotelu i kupiłam bliźniakom kółka, stroje. Wczoraj jak poszłam ze starszą najpierw to nas zaskoczyła tak zimna woda że weszłam tylko z nią na chwilę , a dzisiaj po południu w górach lekko się “ochłodziło” jakieś 20 parę stopni i też nici z basenu. Pogoda nas dziś zaskoczyła wracając z Hali Ornak zaczęło padać a my ani peleryny ani folii na wózek
ale taki lekki deszczyk parę minut na szczęście
Ja za rok to chyba rozstawie synkowi mini basen normalnie na balkonie ![]()
Chciałam otworzyć okno bo gorąco ale na dworze jeszcze gorzej …. A miała być dziś burza i ani widu ani słychu
U nas się znowu coś zbierało ale poszło bokiem
U mnie przychmurzyło się ok 18 godziny i tak trochę powiało i w sumie cisza
a liczyłam że powietrze się trochę oczyści…