Jaka u was temperatura?

@magdap_96 @Magdallenka0897 gdybym była w lecie w zaawansowanej ciąży to pewnie bym podbierała ubrania męża :laughing: chociaż i tak bym musiała coś kupić dla siebie, bo mi akurat w tej ciąży kg to po prostu spadają z nieba :laughing: mrugnę i mam kilo do przodu!:see_no_evil:
Naprawdę przed ciążą wierzyłam, że jestem w stanie to kontrolować, ale mój bobas twierdzi inaczej i nie mam na to wplywu i sprawdza się powiedzenie, że każda ciąża jest inna :woman_shrugging::grinning:

@Kalusia161 ile masz wzrostu ?:slight_smile:

Noo takie uroki ciąży :smile:

Na shein poszukaj. Ja kupiłam sobie tam w ciąży świetne ale o wiele, wiele za krótkie :laughing: mam 175 cm i nie udało mi się przyoszczędzić na spodniach i musiałam kupić w H&M

O matko 6 kg :open_mouth: ja też kupiłam tylko parę kolarek i legginsy, parę koszulek zabrałam od męża i jakoś przeszłam to lato. Masz rację że dla ciężarnych to to lato było idealne

1 polubienie

Mało :slightly_smiling_face: tylko 165cm :slight_smile:
Na temu dorwałam jedne legginsy fajne i dobra długość. I zamówilam juz drugie takie same.
Ale chciałabym jakieś a’la jeansy :slight_smile: tak na wyjscia

@Kalusia161 Ja mam 168 , kupiłam dwie pary legginsów z Oysho i są bardzo fajne, ale no na temu równie fajne można dorwać za 1/4 ceny :grinning: mam też jedne legginsy do jogi z hm, ale no są takie że szurają lekko po podłodze i jak je zakładam to wkładam do butów, a szkoda bo serio są fajne i mają taki pas który można sobie naciągnąć na brzuszek.
jeansów niestety żadnych nie kupiłam wiec nie mam żadnej polecajki :< śmigam na zmianę w legginsach, dresach a na wyjścia sukienki :laughing:

Ja właśnie odczułam to sam ten rok był dla mnie idealny na ciążę lata aż tak nie było , jesień ciepła w czasie kiedy miałam najgorsze wymioty było chłodno tak że lepiej mi się przechodziło tą ciążę jak z pierwszym dzieckiem

To super, że tak Ci się trafiło . Faektycznie pogoda potrafi dużo zmienić, jak nie ma upałów, to i samopoczucie w ciąży jest zupełnie inne

Widziałam teraz pogodę długoterminowa i słuchajcie 6 grudnia ma być śnieg. Zobaczymy czy się sprawdzi

1 polubienie

Faktycznie, zaraz jak to zobaczyłam to sprawdziłam u nas i też pokazuje, .”że ma śnieg padać :star_struck: oby się sprawdziło :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

O kurcze, to może na mikołajki sanki trzeba przygotować :laughing:

1 polubienie

Ja jakos nie ufam tym pogodom długoterminowym :slight_smile: zobaczymy jak to bedzie.

Dzisiaj znowu piekne sloneczko.
Zmobilizowalam się i wypralam kombinezony i lozeczkową wypeawke :slight_smile:
Niby jeszcze czas… ale lubie jak pranie schnie na zewnatrz a w grudniu czy styczniu ciezko o to bedzie.

Ja na razie cieszę się że jest mega slonce, mała śpi ja mam kawkę i ciszę :laughing:

1 polubienie

My Samek nawet nie mamy, ale szwagierka blisko mieszka i od niej pożyczymy bo nie warto na takie zimy kupować🙈 @Kalusia161 u nas też od wczoraj piękne słoneczko świeci i 12 stopni jest :star_struck:

2 polubienia

Ja właśnie się muszę zainteresować czy któreś z dziadków ma w piwnicy, w zeszłym roku u nas było może z 2h śniegu :sweat_smile:

2 polubienia

My ostatnio w domu rodzinny otworzyliśmy piwnicę do ktorej nikt nie schodził dobre kilka lat, oh jakie było moje zdziwienie gdy znalazła się tam stara sztuczna choinka i sanki na których mnie wozili rodzice jak byłam malutka!:grinning: także w razie co dołączam do waszego kuligu!:sweat_smile:

U nas tez pięknie wiec spacerujemy, jakosbudalo sie uspic małą ale mam problem bo spi w gondolcd na brzuszku, inaczej nie zaśnie i sie złości​:hear_no_evil: i mamy terwz coraz wiekszy problem bo latem bylo ok ale teraz jak jest w kombinezonie pluszowym z kapturem to tez sie zlosci bo jej niewygodnie :grin: jakis pomysł macie?

Może jest jej za ciepło w tym pluszowym kombinezonie z kapturem? Gruby jest ? Do tego jeszcze macie jakiś ciepły śpiworek? :grinning: myślałaś może o jakimś kombinezonie np z wełny merino? :wink:

To prawda a potem jak się ma mało miejsca cały rok zawadzają nie ma co z nimi robić

Moze nie wygodnie… u nas maly jezdzi w kombinezonie polarowym… dosyc cienki ale cieply… myslalam o welnie merino… ale jeszcze sie nie zdecydowalam…