Na tym zdjęciu to totalnie tego nie widać
Twoja córa przesłodko w tym wygląda
Udanych wypieków!
Na zdjęciu wygląda bardzo ładnie ![]()
Na zdjeciu wyglada ladnie. Sama bym się skusila.
Niestety w Sinsay jest bardzo duża loteria z jakością rzeczy.
No właśnie nie widać tego dopiero jak na żywo spojrzeć to jakbym wiekowy fartuch z szafy wyciągnęła, ale będzie najważniejsze żeby miała swój fartuszek😊
@Kalusia161 właśnie na internecie nie widać jaki materiał jak to wygląda dopiero na żywo okazuje sie co i jak . A nie chce mi się odsyłać bo w sobotę chcieliśmy piec.
Uuuu no to mega słabo , reklamuj
Sinsay niestety tak ma
męskie t-shirty strasznie się kurczą. Ostatnio zabrałam kilka i poszłam reklamować dostałam pieniążki od razu. Warto mieć paragonu w apce to wtedy szybko można zareklamować.
Sinsay nigdy nie ma problemu z reklamacją, ja kiedyś zamówiła minąłem buty materiałowe to przyszły brudne czarne i bez problemu mogłam je też oddać
Ja też zamówiłam spodnie, widać było że były noszone bez żadnych metek i w ogóle. Poszłam oddać i mówię że takie już dostałam, pani przyjęła bez problemu bo w sumie oddałam je w ten sam dzień
Masakra to co oni próbują wcisnąć rzeczy z reklamacji ? Toz to widać odrazu że ktoś nosił . U nas kiedyś zamówiliśmy buty i po tygodniu popękały i również udało się zwrócić i w sklepie kupiliśmy córce inne.
Ale cudo! Idealne wdzianko na okres świąteczny🤩
Jak bez metek to mogli pomyśleć , że to Ty nosiłaś , ale jak jeden dzień to może dlatego przyjęli. Super , że tak jest , ale niektórzy mogą to wykorzystywać
Tak pewnie myślę bo rano doszło a po południu byłam już w sklepie ze zwrotem i od razu powiedziałam że takie dostałam
A te spodnie to pewnie kiedyś ktoś noszone oddał i oni nawet nie zauważyli tego
Jak u Was pogoda?
My mamy sloneczko ale jeszcze migocze trochę sniegu - ale to przez to że nocami jest jeszcze na minusie.
Oo zazdroszczę słoneczka
u nas ciągle mgliście, pochmurno i ponuro. ![]()
U nas jest tak samo jak u @Mamii tęsknię za słońcem i wiosną
U mnie ani zimno ani cieplo teraz , slonca brak ale i sniegu nie ma
a ja tak dzielnie na ten snieg czekam i chyba sie nie doczekam , omija nas cos niesamowicie , ale chociaz okna pomyje ![]()
Ja przez tą pogodę , że jest tak ponuro to w dzień jestem śpiąca a w nocy nie mogę spać
no u nas bardzo brakuje słońca ![]()
Ale dziś usiądę i zareklamuje bo jednak zrobiło się tak brzydkie po pierwszym praniu że poszukam czegoś innego z lepszym materiałem.
A u nas też słonecznie, mroźno ale słonecznie
lubię kiedy zimą jest slonexzko nie czuję się wtedy tak śpiąco ![]()
Witaminka D za darmoszke jak sloneczko wyjdzie ![]()