wiadomo są słabsze ale za ro jest poręczny i można częściej a moja lubi sobie wszystko sama trzymać i musi być lekki
My zamówiliśmy ten z misiem ![]()
My mamy taki bezprzewodowy i dla nas to wybawienie, bo inhalacje robimy głównie jak córka śpi. Niby podobno te przewodowe lepsze, ale zwykłe inhalacje działają u nas
A siateczkowy jak Ci się sprawdza?
Mam i polecam. Super jest. Ten mały przenośny do jakiegoś zwykłego ectodose jest ok ale leku w nim każdego nie zastosujesz niestety
bardzo go lubie, cichy poręczny i łatwy w czyszczeniu jednak należy pamiętać że niektórych substancji taki nebulizator nie bedzie wstanie rozpylić np sol z hialuronowym lub niektore leki “gęste”
do trudniejszego tematu zdecydowanie pneumatyczny
My teraz też, bo mieliśmy dwa i jeden głośny jak traktor to syn płakał, a drugi tak wolno działał że przy 3 inhalacjach dziennie to wszystkie Bingi byśmy obejrzeli
A jaki mieliście wcześniej? Pamiętasz
Esperanza Zephyr, i mieliśmy jeszcze nebulizator, i on był cichy, ale chyba coś się popsuł że tak wolno działał.
Też mam ten z krówka
ale już to drugi nasz inhalator mimo że w miarę jestem zadowolona, wydaje mi się że jest głośny . Czy ten z misiem o którym piszecie jest głośny ? Nigdy innego nie miałam , może to normalne jest ![]()
![]()
Ja jeszcze z niego nie korzystałam , ale są tu inne mamusie które na pewno się wypowiedzą :)może @Mamii ?
My mamy Omron, praktycznie caly czas w użyciu
szybko sie inhaluje i dziecko wysiedzi te pare minut bez problemu ![]()
Ja mam tego misia
brzęczy i buczy on tak charakterystycznie, no i dodatkowo szumi kiedy rozpyla sól czy lek, cały ten zestaw dźwięków nie jest może jakiś szczególnie cichy, ale nie wydaje mi się żeby był jakoś nadmiernie głośny ![]()
Nie miałam innego w domu, ale z kilkoma innymi miałam po prostu styczność i według mnie miały podobne natężenie dźwięków, na tyle że uważam dźwięki z misia za normalne ![]()
![]()
no jest dość głośny ale raczej pneumatycznego cichego nir znajdzie. jak szukalam to w opisach miały tska samą lib podobną głośność chyba że coś cichszego przez 2 lata powstało mimo halasu jestem zadowolona dobrze rozpyla
Ja też jestem zadowolona , pierwsza krówka 5 lat pożyła , teraz druga zaraz 2 lata będzie miała
lubie nowości może następny będzie miś ![]()
Najlepsza ogólnie wszędzie możesz go zabrać
To musi być też dobry , jak drugi raz taki sam
@Mamamamusia to racja , dobrze taki mieć
Ja kiedys ten z krówka kupilam w biedronce i tez jeszcze go mam , i tak w sumie probuje sobie przypomiec kiedy go kupilam to bylo baaaardzo dawno temu
i wlasnie sobie uświadomiłam, ze jeszcze funkcjonuje i ma sie dobrze
Chociaż są takie słodkie , ładnie wyglądają ![]()
Szczerze to innego nie znałam nawet , a że w miarę się nam sprawdzał to kupiliśmy ponownie bo nagle w trakcie choroby się zepsuł i nie miałam za bardzo dużo czasu aby szukać innego i kupiłam dla tego też ten sam